Értesítések a honlapon

Értesítések a honlapon

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy honlapunkat Partnereink igényei szerint fejlesszük. Nemrég aktiváltunk a rendszerben egy új modult, ami lehetővé teszi, hogy mostantól értesítéseket kapjatok. Itt egy rövid tájékoztató a funkciókról és az általános működésről.

Hasznos funkciók

Az újítás lényege, hogy a rendszer automatikus fejlécen megjelenő értesítéseket tud küldeni a felhasználóknak. Minden e-mail címet külön felhasználóként kezel a modul, tehát személyre szóló értesítéseket kaptok, azonban vannak teljes cégre vonatkozó üzenetek is.

Cégváltás esetén nem a profilhoz, hanem a céghez kötött értesítések jelennek meg, ezért bizonyos üzenetek csak akkor láthatók, ha a megfelelő cég van kiválasztva. Tehát, ha valaki elment magának az egyik cégnél egy kedvenc terméket, akkor az ahhoz kapcsolódó értesítés nem fog megjelenni, ha egy másik cég fiókját nézi éppen.

Predor új funkció rendezvény beléptetés

Miről jelez a rendszer?

A harang ikon alatt rejlő értesítések az alábbi események következtében, cégenként különválasztva generálódnak.

 • Lejárt számla
 • Új oktatás került közzétételre
 • Kedvencek között lévő termékek...
  …ára módosult
  …elérhetősége módosult
  …újra készleten van
 • Adatmódosítás történt a cégedben
 • Megrendelés létrehozva

További funkciók

A lebegő menüt lenyitva látszik a legutóbbi 5 értesítés, illetve az olvasatlan értesítések teljes száma. 

Alul, a kék „Tovább az értesítéseimhez” gombra kattintva behozza a teljes listát, melyben kifejtve láthatók az egyes üzeneteket szűrhető és rendezhető formában. A lap aljára görgetve a régebbi értesítések is visszanézhetők. Mindegyik sorban olvasottnak jelölhető az adott tétel, illetve ha az értesítés lehetővé teszi, további műveleteket végezhetők el. Pl.: Adataim vagy Oktatás megtekintése.

Predor új funkció rendezvény beléptetés

Bármilyen felmerülő kérdéssel vagy problémával keress minket bizalommal!