Ez történt az első negyedévben

Ez történt az első negyedévben

Kedves Partnereink!

Nagy örömmel és büszkeséggel írunk nektek az első negyedéves eredményeinkről. Januártól március végéig izgalmas, pörgős, sikerekben gazdag időszakot éltünk meg, melynek nem kis részben Ti is részesei vagytok. E rövid áttekintéssel szeretnénk büszkeségünket kifejezni és megköszönni, hogy velünk vagytok!

 
Január

AJÁNDÉK HŐKAMERA A POLGÁRŐR EGYESÜLETNEK

Az Újszegedi Polgárőr Egyesület egy HM-TS02-15XG/W-LH1 kamerával gazdagodott a Power Biztonságtechnikai Kft. és a Hikvision Magyarország jóvoltából.

Február

TÁMOGATJUK A FIATAL GENERÁCIÓ FEJLŐDÉSÉT

Az Óbudai Egyetemmel való stratégiai együttműködésünket erősítve, a Power Biztonságtechnika Kft. és a Dahua közösen több munkaállomásra elegendő (összesen 2.082.000 Ft piaci értékű) eszközzel támogatta az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karát!

Március

MEGOLDÁSALAPÚ BIZTONSÁGTECHNIKA TESTKÖZELBEN A SECURIFORUMON

Két év szünet után március 30-31-én került megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia Budapesten, a Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpontban.

Örömmel és nagy reményekkel nézünk az év folytatása felé, tervezünk még rengeteg rendezvényt, akciót, és van még bőven tudásunk amit meg szeretnénk osztani veletek!