PREDOR Újdonságok az új évre

PREDOR Újdonságok az új évre

Köszöntsük az újévet a Predor beléptetőrendszer néhány újdonságával.

A Predor mérnökök folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően szeretnék bemutatni néhány szoftveres és hardveres újdonságot.

Sok telepítő visszajelzése alapján elkészült a szoftver operátorainak részlegekhez rendelése a munkaidő kezelés tekintetében. Többször felmerült igény, hogy egy nagy rendszerben, ahol több részlegbe sorolva vannak a dolgozók, az egyes részlegekhez tartozó operátorok ne lássák az „idegen” részlegekbe sorolt dolgozók munkaidő adatait.

A Munkaidő fülön egy táblázat látható, melynek oszlopai a rendszerben kezelt operátorok, sorai pedig a rendszerbe felvett részlegek. Itt beállítható három szintben, hogy melyik operátor mely részlegeket kezelheti (nincs hozzáférés / olvasás / teljes), így az operátorok jogait egyes részlegek kezelésére szűkíthetjük.

Ha már munkaidőről esett szó a szoftverben, legyen akkor ehhez kapcsolódóan hardveres újdonság is.

Bemutatkozik a Predor biometrikus mobil terminál.

A Predor biometrikus mobil terminál egy hordozható adatgyűjtő eszköz a Predor Enterprise munkaidő kezelő és beléptető rendszerhez. Segítségével a munkaidő pontos bejegyzése olyan helyszíneken is elvégezhető, ahol nincs kiépítve hálózati infrastruktúra, építkezéseken, külső munkahelyeken…

Az eszköz hálózati kapcsolat nélkül a belső memóriájában tárolja a bejegyzett tevékenységeket, hálózatra csatlakoztatva pedig (2,4 GHz-es sávban üzemelő Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n) automatikusan szinkronizálja azokat a Predor szerverrel.

  • Ujjlenyomat olvasó: Suprema optikai ujjlenyomat szenzor azonosításhoz.
  • Kártyaolvasó: 13,56 MHz proximity kártyákhoz (NFC NTAG, Mifare Classic, Mifare DESFire, ISO14443-A/B kompatibilis azonosítók).