Változnak aznapi csomagos szállítási feltételeink!

Változnak aznapi csomagos szállítási feltételeink!

A szállítmányozási költségek jelentős emelkedése, futárkapacitás és a megnövekedett szállítási idők miatt telephelyenként egy kiállással, fix árufelvételi idővel tudunk csak szállítani nektek a továbbiakban.

Szeretnénk a szolgáltatást továbbra is díjmentesen biztosítani, ezért tömbösített gyűjtő fuvarokat igyekszünk szervezni, a szállítási költségek megfelelő elosztására és a több részletben leadott rendeléseket összevárására, hogy rendeléseid egy időben tudjuk feladni.

2022.04.11-től Budapesten belüli aznapi szállításokat 11:30-ig tudunk fogadni e-mailben és webshopon leadott rendelésekhez. A gyűjtő fuvarok előkészítését követően a futárok 12:00-12:30-kor indulnak el az általatok megadott szállítási címekre és kézbesítik a csomagokat 4 órán belül. A vállalt csomagméret és súly egy címre maximum 60 kg lehet (3db 60x40x30-as csomagmérettel számolva), érdemes a mennyiségi akkumulátor rendeléseket normál házhozszállítással leadni.

Időkapun túli szállítás szervezésre csak a szállítási díj megfizetése mellett marad lehetőség (4800 Ft /cím) extra 3 órás kézbesítési idővel a felvételtől számítva, direktfuvar biztosítását követően.

Bankkártyás utánvét fizetés kényelmi szolgáltatás bevezetése már aznapi csomagoknál is. 04.11-től elérhetővé válik a bankkártyás softPOS fizetési rendszer, ahol nemcsak kártyával, de telefonoddal, vagy okosóráddal is kiegyenlítheted az utánvét összegét a szállítást végző futárnál.

Kérünk gyűjtsd össze és add le egyben rendelésed, hogy minden egy időben érkezhessen meg hozzád!

Garantált kézbesítési idő munkanapokon legkésőbb 17:00-ig, de átlagos szállítási idővel számolva felvételtől számított 3 órán belül (agglomeráció esetén 4 óra) teljesül. Túlméretes és túlsúlyos vagy raklapos terjedelmű áruk szállítására aznapi szolgáltatásunk nem vehető igénybe.