Vár a Parkoló Parádé!

Vár a Parkoló Parádé!

Egy parkoló csendes. A járművek megérkeznek, leállnak, majd némi idő elteltével továbbállnak.
Akár unalmasnak is mondható egy ilyen hely. Persze ez a Power Biztonságtechnikai Kft. esetében egyáltalán nem igaz!

2022. május 20-án szó szerint felnyílnak a sorompók, és élettel telik meg a Külső Mester utcai parkoló: 9 órától kezdetét veszi a Parkoló Parádé. A helyszín választása nem meglepő, hiszen az esemény főszereplői a beléptetés és a kaputechnika vívmányai. Minden kipróbálható, és a Power Kft. szakemberei segítenek is ebben. A mechanikus beléptetés (pl. forgóvillás kapuk, sorompók) mellett a résztvevők találkozhatnak az Üvegkapu kompatibilis rendszerrel is.

Márkák, amikkel találkozhatsz

Key Automation
Beninca
Ditec
Proteco
Tansa
Digicon
Hikvison
Dahua
STid
Predor
Optex
Otic

A gyakorlati tudnivalók mellett szakmai előadások is segítik a vendégeket abban, hogy mindent megtudjanak ezekről a rendszerekről. Az előadók között szerepel Lendvai Tibor, Agócs Gábor és Menyhárt Tamás.

A rendezvényen résztvevők néhány terméket a készlet erejéig hihetetlenül kedvezményes áron tudnak megvásárolni, melynek pontos részleteiről az esemény napján a helyszínen tájékozódhatnak. A kedvezményes vásárlási lehetőséget csak a Parkoló Parádén személyesen megjelent, regisztrált ügyfeleinek biztosítja a Power Kft.

Érdemes ott lenni, és mindent kipróbálni!

A szakmai előadásokon túl az érdeklődők kötetlen beszélgetéseken is részt vehetnek. Egy kávé, egy finom szendvics vagy burger és üdítő mellett sok-sok tapasztalat cserélhet gazdát. És az sem mellékes, hogy ezekre a finomságokra a Power Kft. az egész nap folyamán vendégül látja az érdeklődőket.

Előadások

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Ne maradj le a Parkoló Parádéról!

Időpont: 2022. május 20. 9.00-16.00

Helyszín: 1097 Budapest, Külső Mester utca 24.

További információ és regisztráció: