INSITE GOLD App
Termékkód: PAR-ION-InsiteGold
Gyártó: Paradox
Paradox INSITE GOLD felügyeleti applikáció Paradox rendszerekhez.
Részletes specifikáció »
Leírás

INSITE GOLD felügyeleti applikáció Paradox rendszerekhez.


Ingyenes felügyeleti szoftver okostelefonjára, melynek segítségével bármikor, bárhonnan ellenőrizheti rendszere állapotát, élesíthet, hatástalaníthat, PGM-et vezérelhet (fix IP vagy DYNDNS esetén).


Szolgáltatásra előfizetve a tulajdonos további funkciókhoz juthat - használhatja a távelérést NAT-olt hálózattal (akár mobilinternettel is), kaphat PUSH értesítéseket, valamint megtekintheti védett területét HD video- és hangkapcsolaton keresztül (HD78/HD88).
A szolgáltatói előfizetés helyszínenként / rendszerenként érhető el.


A szolgáltatás árai:
- 1 évre nettó 14 USD (bruttó 17,78 USD)
- 3 évre nettó 38 USD (bruttó 48,26 USD)


Cégként kitöltve a számlázási adatokat a nettó összeg kerül levonásra, míg magánszemélyként bruttó összeg. Utólag a számla státusza nem módosítható!


Amennyiben az applikáció nem kéri regisztrációkor a számlázási adatokat, kérjük, hogy szakítsa meg a folyamatot, frissítse az applikációt és próbálja meg újra!


Az applikáció újdonsága a még tovább egyszerűsített, QR kódos kamera telepítés, a Smart PUSH funkció, mely csökkenti a triggerelt felvételek PUSH mennyiségét, a Smart PGM, mely most már akár zóna státusz kijelzésre is használható (ügyfél által is beállíthatóan) és végül a 16 kamerás rendszer támogatása.
Az új funkciók használatához megjelentek az SP és EVO központokhoz a v6.90-es (7.00) firmware-ek, valamint a v4.40-es (időközben v5.02.009) IP150 modul firmware, ezek letölthetőek a honlapunkról.


A szoftver ingyenesen letölthető a szoftveráruházakból:
iOS:
https://itunes.apple.com/hu/app/insite-gold/id1171767288?mt=8
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paradox.gold

Részletes műszaki specifikáció
Kategória
Végfelhasználói
Mobil app / PC szofver
Mobil applikáció
Megjegyzés
INSITE GOLD felügyeleti applikáció Paradox rendszerekhez.