Beninca: több mint egymillió munkaciklusra tervezve

Beninca: több mint egymillió munkaciklusra tervezve

Az intenzív használatra és több mint egymillió munkaciklusra tervezett Beninca sorompók.

A professzionális felhasználókkal folytatott párbeszéd lehetővé tette a Beninca számára, hogy magas technológiai tartalommal rendelkező sorompókat fejlesszenek ki, amelyek garantálják a biztonságot, a megbízhatóságot és a magas szintű teljesítményt.

 

LADY – a klasszikus, robosztus kedvenc

A narancssárga és szürke színben kapható, 4-től 6,5 méter nyílásig használható LADY sorompók 24 Vdc egyenáramú motorral, beépített vezérlőegységgel, rádióvevővel és akkumulátortöltő elektronikával rendelkeznek. Kapcsolóüzemű tápegységük biztosítja az energiatakarékos működést. Egyszerűen telepíthetőek és széles körben választhatóak hozzájuk kiegészítők és tartozékok. Piros gumiszegéllyel, vagy egyszínű fehér karral is kaphatóak.

A gumiszegély alá LED-es villogó szettet is helyezhetünk, a leengedett kart megtámaszthatjuk a VE.AF fix tartóvillával, vagy a karra szerelt VE.AM mozgó tartóval is. A VE.RAST szakáll megnehezíti a sorompókar alatti átbújás lehetőségét, a V33 induktív hurok pedig a gépjárművek érzékelésekor adhat automatikus „nyitás” vagy „zárás” parancsot a sorompó vezérlőelektronikájának. Vezérelhetjük még őket távirányítóval, nyomógombbal, beléptetőrendszerrel,  proxy kódzárral vagy mobiltelefonos applikácóval is. A SIS kiegészítő elektronika segítségével pedig két, egymással szemben működő sorompó működését szinkronizálhatjuk. A rácsukás elleni védelemre többféle fotocellából választhatunk, akár a hozzá való tartóoszloppal is. A WE.TL forgalomirányító lámpák pedig segíthetik a forgalom precíz irányítását, akár egyedi igények alapján, egyedi tervezésű és gyártású vezérlőelekronikával.

 

EVA – a LADY ereje egy igényes és esztétikus sorompó házban

Az EVA sorompókat 5, 7, és 8 méteres nyílás lezárására használhatjuk. Esztétikus világos- és sötétszürke házukkal könnyen illeszkednek igényesebb, akár lakossági környezetbe is. Műszaki tartalmuk szinte teljesen megegyezik a LADY-vel.