STid logo
Bluetooth logo
NFC logo
NFC logo
Bluetooth logo Third image NFC logo
Architect Blue kártyaolvasó család

A hagyományos beléptetés-ellenőrzés egyik hátránya, hogy az ellenőrző ponton való áthaladáshoz fizikai kártyát kell használnunk. Mindennapos probléma, hogy a látogatók a belépő ponthoz érve nem találják meg azonnal a kártyájukat, így hosszú perceket töltenek el annak keresésével. Emiatt pedig a belépésre várakozók száma megnő, és összegyűlik egy kisebb vagy nagyobb bosszankodó tömeg. Ennél még rosszabb eshetőség, amikor a felhasználó az autóban, vagy otthon felejti kártyáját, vagy végérvényesen elhagyja azt.

Így az üzemeltető számára a beléptetés-ellenőrzés egy hosszadalmas, bonyolult, és költséges folyamattá válik, hiszen az otthonfelejtett, vagy elhagyott kártyákat pótolnia is kell. Ráadásul az elvesztett kártyákat szükséges törölni a rendszerből, majd új jogosultságokat beállítani a felhasználóknak. Ez a mindennapi probléma a telepítők számára rendkívül pénz- és időigényes.

Stid Stid mobil ID

A STid élen jár az érintésnélküli beléptető termékek fejlesztésében! Innovatív megoldásaik közül az egyik, hogy okostelefonunkat beléptetőkártyává alakíthatjuk. Ehhez pedig csak egy kompatibilis kártyaolvasóra, és az ingyenes STid Mobile ID alkalmazásra van szükség. A STiddel már fizikai kártyára sincs szükségünk!

ARC1S/BT

Ha keskeny hely áll rendelkezésedre, válaszd az ARC1S/BT-t: ajtókeretek, keskeny elektromos csatlakozószekrények, tolóajtók, gyors hozzáférés-ellenőrző folyosók, liftek mellé! Az ARC1S/BT kártyaolvasó ötféle belépési módot támogat, a csúsztatási üzemmód kivételével. Az eszköz Mifare 13,56 MHz-es, EV2 & EV3 okoskártya technológiával és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.

Mivel az ARC1S/BT beltéri és kültéri terepre is megfelelő választás, egységes megjelenést alakíthatunk ki az egész üzemeltetési területen! Diszkrét méretének és keskeny, kompakt kialakításának köszönhetően az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ha az okostelefonunk beléptetőkártyaként is használnánk!

ARCS-A/BT

Az ARCS-A/BT kártyaolvasó mind a hat belépési módot támogatja! Az eszköz Mifare 13,56 MHz-es, EV3 okoskártya technológiával és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.

A meglévő beléptető rendszerekkel kompatibilis olvasó a számos Prox vagy “kéz nélküli” azonosítási módnak köszönhetően azonosítja a mobiltelefonokat. A hagyományos RFID belépőkártyák mellett vagy helyett is alkalmazható, az adatvédelem érdekében EAL5+ kriptoprocesszort integrál.

Válassz a hatféle
egyedi belépési mód közül!

Kártya üzemmód

A belépéshez a kártya helyett érintsd a mobiltelefonod az olvasóhoz.

Csúsztatási üzemmód

A belépéshez húzd el kezed az olvasó előtt anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefont a zsebedből.

“Tap-Tap” üzemmód

A belépéshez koppints duplán a telefonra, ami akár a zsebedben is maradhat.

Távoli üzemmód

A belépéshez nyomj meg egy gombot a mobilalkalmazásban, minden alkalommal, amikor nyitni szeretnéd az ajtót, sorompót, garázskaput, vagy bármi mást.

Hang üzemmód

Ajtónyitás hangutasítással iPhone készülékről (iOS).

Kéz nélküli üzemmód

A rendszer automatikusan kinyitja az ajtót az előre konfigurált távolságról
(5 cm és 20 m között állítható).

*A kártya üzemmód az alkalmazás letöltésével ingyenesen használható, míg a többi belépési módhoz licenc beszerzése szükséges. A STid Architect Blue kártyaolvasók eltérő belépési módokat támogatnak!

A világbajnok
STid Architect Blue
kártyaolvasó család

A STid Architect Blue olvasók tartósságát egy sor törésteszt igazolta, megfelelnek az IP65-ös és az IK10-es szabványoknak is. Az olvasómodellek különböző típusú kommunikációs interfészeket kínálnak, beleértve az OSDP, SSCP és Wiegand interfészeket , így az olvasók kompatibilisek a piacon lévő számos beléptetőrendszerrel. Világszerte a legtöbb díjjal rendelkező kártyaolvasó család!

Az Architect Blue kártyaolvasók beltéri és kültéri használatra, változatos igényekhez is kiváló választásnak bizonyulnak. Ezáltal az üzemeltetők és felhasználók valóban egyedi igényeik alapján választhatják ki a nekik megfelelőt!

Használd:
 

Alkalmazottak, látogatók és munkaállomások ellenőrzéséhez!

 

Éttermekben, kantinokban, automatákhoz és nyomtatókhoz!

 

Parkoláshoz, flottakezeléshez, autómegosztáshoz!

Spórolj időt és pénzt a STiddel!

Tehát az Architect Blue készülékek hosszútávon is remek befektetésnek számítanak. A STid ID alkalmazás használatával pedig többé nem szükséges fizikai kártyát adni a látogatóknak és az alkalmazottaknak, így nincs szükség a kártyák pótlására sem. Ezáltal nemcsak a költségeink csökkennek, hanem időt is spórolunk: a Mobile ID portál segítségével a belépési jogosultság létrehozása, kezelése, kiadása és visszavonása is rendkívül hatékony.

A kártyaolvasók konfigurálása okostelefonon keresztül az ingyenes STid Settings mobilalkalmazás segítségével is megoldható, nincs szükség fizikai programozókártya használatára.

A felhasználó- és telepítőbarát STid Mobile ID applikáció

A STid Mobile ID virtuális kártya új lehetőségeket kínál arra, hogy Android vagy iOS platformos mobiltelefonod biztonságos belépőkártyává váljon , amellyel kényelmesen és testreszabható módon léphetünk be a különböző helyiségekbe.

Az alkalmazás letölthető a Google Play Store és Apple Store áruházakból, és telepítés után azonnal használható. Az applikációban többfaktoros hitelesítési opció is elérhető. A belépéshez feltételként megszabhatjuk az okostelefon feloldását PIN-kóddal, vagy biometrikus adatokkal. Ezenfelül a Mobile ID titkosítási és hitelesítési módszerekkel biztosítja a telefonon tárolt hozzáférési adatok védelmét, a biztonsági kulcsok pedig nem tárolódnak az alkalmazásban!

Meglévő rendszerekbe integrálható

A beléptetőrendszerek átalakítása zökkenőmentes!

Könnyen telepíthető

A későbbiekben sem igényel hosszadalmas beállításokat!

Gyorsan telepíthető

A STid Mobile ID-hez telepítéskor egy ingyenes virtuális kártya is jár!

Stid Stid mobil ID
Miért is éri meg a STid Mobile ID használata?

98%-ban

a munkavállalók inkább akadálynak élik meg a hagyományos kártyás beléptetést.

Viszont a STid Mobile ID nagyszerű felhasználói élményt nyújt, ami ezáltal fokozza a biztonságot.

70%-a

a cégek biztonsági rendszerének külső szereplőre támaszkodik.

A STid Mobile ID képes kizárólag saját hálózaton működni.

90%-a

a cégeknek úgy gondolja, adatai veszélyben vannak.

A STid az adatok tárolása vonatkozásában a modern titkosítási szabványok előnyeit használja ki.

+50%-a

a kártyakezelés költségei a fizikai nyomtatásához, testreszabáshoz és kiosztásához kapcsolódik.

A STid Mobile ID jelentősen csökkenti ezeket a költségeket, mivel lehetővé teszi a virtuális kártyák létrehozását, átadását és visszavonását egy kattintással!

Testreszabható és biztonságos virtuális kártyahasználat

A STid Mobile ID virtuális kártya új lehetőségeket kínál arra, hogy Android vagy iOS platformos mobiltelefonod biztonságos belépőkártyává váljon, amellyel kényelmesen és testreszabható módon léphetünk be a különböző helyiségekbe.

A virtuális kártyák terén választhatunk az alap és a prémium szint között. A Prémium kártya előnye, hogy teljes mértékben testreszabható! Kiválaszthatjuk rajta a kártya hátterét, a cég logóját, a felhasználó fényképét, akár nevét és titulusát is — és ez csak néhány ötlet a lehetőségeink közül. Ideiglenes igazolványt is kiállíthatunk, amit a látogató távozásakor a visszavonás opcióval kapcsolhatunk ki. Ezek a funkciók mind emelik a felhasználói élményt, így a beléptetés-ellenőrzés hatékonyabb és problémamentesebb. A STid Mobile ID Apple Watch karórával is használható, és kompatibilis az ARC1S/BT és ARCS-A/BT olvasókkal!

Stid Stid mobil ID
NIS2 megfelelőség

Az Unió-szerte magas szintű közös kiberbiztonságról szóló irányelv (a NIS2-irányelv) jogi intézkedésekkel növeli az EU kiberbiztonságának szintjét. Azon vállalkozásoknak, melyeket a tagállamok a fenti ágazatokban alapvető szolgáltatásokat nyújtó üzemeltetőként azonosítanak, megfelelő biztonsági intézkedéseket kell hozniuk a kulcsfontosságú digitális szolgáltatók terén, azaz meg kell felelniük az irányelv szerinti biztonsági és értesítési követelményeknek.

Az Architect Blue széria NIS2 kompatibilis!

Melyik kártyaolvasót válaszd?
Segítünk!

Az Architect Blue kártyaolvasócsalád Mifare 13,56 MHz-es, EV3 okoskártya technológiával és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.
Architect Blue QR-kód olvasók

A multitechnológiás RFID, NFC és Bluetooth olvasók QR-kód/vonalkód modullal vannak felszerelve, ezáltal lehetővé téve az alkalmazottak és a látogatók azonosítását. Ez leegyszerűsíti az ideiglenes hozzáférések kezelését az irodákban, parkolókban vagy bármely más típusú infrastruktúrában.

A kínálatunkban elérhető további termékek:

Összefoglalva az okostelefonos beléptetés idő- és költségtakarékos az üzemeltetők számára, miközben nagyszerű felhasználói élményt is nyújt. Az Architect Blue kártyaolvasók beltéri és kültéri használatra is remek választásnak bizonyulnak, melyekkel így egységes megjelenést alakíthatunk ki az egész üzemeltetési területen! A STid Mobile ID-vel kiegészítve a beléptetés egyszerű, gyors, biztonságos, és igényeinkre szabható!