PREDOR Újdonságok az új évre
PREDOR Újdonságok az új évre
Köszöntsük az újévet a Predor beléptetőrendszer néhány újdonságával. A Predor mérnökei folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, szeretnék bemutatni néhány szoftveres és hardveres újdonságot, amit a telepítők és partnerek igényei szerint alakítottak ki, hogy a lehető legjobb szolgáltatás nyújtsák.
2022. 01. 09.
Éjszaka is színes kép elérhető áron
Éjszaka is színes kép elérhető áron
A videó megfigyelésben a színekkel kapcsolatos információk elengedhetetlenek az események részleteinek azonosításához, különösen éjszaka.   Az infravörös megvilágítású hagyományos kamerák csak fekete-fehér képeket szolgáltatnak éjszakai megfigyeléshez. Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódhatnak és háttérbe szorulhatnak, ami megnehezíti a fontos elemek megkülönböztetését. 
2021. 12. 31.
Hi-PoE, a PTZ kamerák megmentője
Hi-PoE, a PTZ kamerák megmentője
A PTZ kamerákat támogató technológia töretlen fejlődése egyrészt a képminőség folyamatos javulását szolgálja, másrészt a felhasználható funkciók tárházát bővíti. Egyre több pixel, egyre kevesebb fény, egyre okosabb kamerák, egyre érdekesebb funkciók tartják fent az izgalom szintjét, de – valljuk be – az ingerküszöb is egyre magasabb, így nehéz dolga van a tervezőknek, ha újabb és újabb szemkápráztató funkcióval akarnak ámulatba ejteni bennünket. Az újdonságot jelen esetben az objektumkövetés, az ehhez kapcsolódó alakfelismerés és területvédelem, valamint a nagy távolságot áthidaló lézeres megvilágítás, és nem utolsó sorban a tápellátás módja jelenti.
2021. 12. 10.
Újra elérhető az EVOHD
kiemelt
Újra elérhető az EVOHD
Kedves Ügyfeleink! Az EVOHD központok újra raktárról elérhetőek! Keressétek a terméket és a kapcsolódó szetteket!
2021. 12. 06.
Techson SmartCenter – VMS a javából
Techson SmartCenter – VMS a javából
A TechSon SmartSpeed rögzítőkből és kamerákból épített kisebb nagyobb videorendszerek nélkülözhetetlen kelléke a távoli hozzáférést és az eszközök csoportba szervezését, kezelését végző szoftver, a VMS – Video Management Software.
2021. 11. 24.
OPTEX érzékelők – fókuszban az elemes megoldások
OPTEX érzékelők – fókuszban az elemes megoldások
A megbízható kültéri védelem kialakítása mindig is nehéz feladat volt, de az OPTEX termékeinek köszönhetően professzionális érzékelők állnak rendelkezésünkre, vonali és területvédelemre egyaránt.
2021. 11. 19.
HikCentral újdonságok webinárium
HikCentral újdonságok webinárium
A Hikvision szeretettel meghív minden kedves érdekődőt a december 2-án tartandó webináriumára, ahol a HikCentral újdonságait mutatja be Dubiczky Tamás Pre-sales engineer.
2021. 11. 14.
Lakásautomatizálás - GRENTON
Lakásautomatizálás - GRENTON
Bemutatjuk a lakásautomatizálásban jártas Grenton márkát, hogy minél többen megismerhessék, miként nyújt egyre magasabb felhasználói élményt úgy, hogy közben nem áldozunk a szakszerűség és precizitás oltárán.
2021. 11. 09.
Minmoe terminálok- fókuszban az érintésmentes beléptetés
Minmoe terminálok- fókuszban az érintésmentes beléptetés
Egy hétköznapi kaputelefon álltalában áll egy kültéri egységből, ami vagy videós, vagy audio, és kapcsolódik hozzá egy beltéri egység, ami szintúgy lehet videós, illetve kizárólag audio. A szürke hétköznapokban ez meg is állja a helyét, de ha valami extrára vágyunk és ki szeretnénk tűni a tömegből, akkor választhatunk ennél jóval több funkcionalitással bíró eszközöket. 
2021. 11. 03.
Dahua Auto Track PTZ Akcióban!
Dahua Auto Track PTZ Akcióban!
Napjainkban gomba módjára nőnek ki a földből a napelem parkok, melyek olyan nagy értéket képviselnek, hogy nem bízhatjuk védelmüket a véletlenre. Okos döntés lehet, a Dahua SD5A445XA-HNR PTZ-je, egy kiemelkedően magas 45x-ös optikai zoommal, analitikákkal felvértezett, autotrack PTZ-vel egy ilyen vagy ehhez hasonló létesítményt megvédeni.
2021. 10. 26.
Fókuszban az OTIC kártyaolvasók
Fókuszban az OTIC kártyaolvasók
A kártyaolvasók palettáján ezentúl megtalálhatjátok az OTIC márkát is. Rögtön két tudásszinten: az egyszerű csak kártyaolvasásra illetve kártya- és kódazonosításra alkalmas, valamint a speciális feladatokra is megoldást kínáló új OTIC olvasókat, amelyekben megtalálhatunk olyan funkciókat, mint a vezeték nélküli kommunikáció vagy az ujjlenyomatolvasás. Mindezek hihetetlen barátságos áron. Kik ők? 
2021. 10. 18.
CO – A néma gyilkos lesben áll!
CO – A néma gyilkos lesben áll!
Idén is elérkezett a fűtési szezon. A lakások túlnyomó részében nyílt égésterű tüzelőberendezések (kályha, cirkó, tűzhely) működnek. Ezek üzemeltetésénél nagy veszélyt jelent a szén-monoxid kialakulása. A szén-monoxid egy színtelen, szagtalan gáz, ezért felismerése CO  érzékelő nélkül lehetetlen. Néma gyilkos, védekezzünk hát ellene! Hogyan? Olvasd el cikkünkben!
2021. 10. 01.
HeatPro – Professzionális védelem egyszerűen
HeatPro – Professzionális védelem egyszerűen
A Hikvision megújított költséghatékony hőkameráit hozta egy fedél alá a HeatPro termékcsaláddal. A gyártótól már jól megszokott 160x120-as felbontású bolométerek mellett bevezetésre kerültek a 256x192 pixel felbontású érzékelők is hő-kép alkotás tekintetében.
2021. 09. 26.
Paradox + AVS FOGGY - Aktív védelem a behatolók ellen
Paradox + AVS FOGGY - Aktív védelem a behatolók ellen
A tökéletes védelem mindig is egy álom volt, amihez nagyon közel kerülhetünk a PARADOX jelzőrendszereivel és a hozzájuk kapcsolható aktív védelmi eszközökkel, az AVS gyártó FOGGY típusú biztonsági ködgépeivel. A mechanikai védelmi eszközök csupán késleltetik, a jelzőrendszerek pedig csak jelzik a behatolót, akinek gyors átjelzés és kiszállócsoportos intézkedés mellett is van 2–3 perce a bűncselekményre, majd a távozásra. Erre nyújtanak megoldást a PARADOX rendszerei, kiegészítve a FOGGY biztonsági ködgépekkel.
2021. 09. 19.
Hikvision napelemes megoldások
Hikvision napelemes megoldások
Napjainkban számos esetben fordul elő, hogy kamerás megfigyelésre lenne szükségünk olyan környezetben, ahol az áramszolgáltatás még nincs kiépítve, vagy nem is lesz soha, a környezeti adottságok miatt.
2021. 09. 19.