Tevékenységi kör

Az elektronikus biztonságtechnika szinte minden területével foglalkozunk

Széles spektrumban kínáljuk biztonságtechnikai világmárkák termékeit a lakossági kategóriától a vállalati és ipari szinten át a speciális, egyedi területekig bezárólag. Jelenleg közel 150 márka magyarországi disztribúcióját látjuk el, mely több mint 10 000-féle termék elérhetőségét biztosítja partnereink számára.

Analitikai megoldások

Mechanikus beléptetés

Beléptetőrendszerek, munkaidő-nyilvántartók

Zártláncú videotechnikai rendszerek

Kültéri védelem

Magas kockázatú létesítmények védelme

Lakásautomatizálás

IT Eszközök

Kaputechnika

Kaputelefon-rendszerek

Tűzjelző- és tűzoltó rendszerek

Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek

Tevékenységi körünk lefedi a forgalmazott termékkör kivitelezéséhez szükséges összes szakmai szolgáltatást. Általános műszaki támogató hotline-unk munkaidőn kívül és ünnepnapokon is ügyfeleink rendelkezésére áll.. Szakmai konzultációk online és személyesen is elérhetőek.

A rendszerigények alapján terveket készítünk, meghatározzuk a szükséges eszközöket és anyagokat.

A kivitelezés alatt álló rendszerek termékdokumentációs hátterét is biztosítjuk.

Alkalmazottak 
100+ fő

Értékesítés 
25+ fő

Műszaki támogató kollégák 
25+ fő

Szerviz és tesztelés 
15+ fő

Beszerzés – logisztika 
10+ fő

Raktár 
20+ fő

Tapasztalat és szakértelem

Alapképzéseinken felül folyamatos utánképzést is végzünk, mely során új technológiákkal ismertetjük meg kivitelező- és tervező partnereinket. Képzéseinket a telephelyeinken található oktatótermekben személyesen, valamint online webinárium formájában tartjuk heti rendszerességgel. Belső informatikai rendszerünkben minden oktatásunk felvételről elérhető.

A speciális berendezések és szoftverek kezelését szaktanfolyamainkon sajátíthatják el partnereink.

A képviselt márkáink esetében a gyártó szakembereivel együttműködésben akkreditált „brand képzéseket” tartunk. A telephelyeinket tartott oktatások során a résztvevők a gyakorlatban ismerkednek meg a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal.

Átfogó szakmai munkánk a forgalomba kerülő termékek béta tesztelési folyamatától a kivitelezett rendszerek szakszerű felülvizsgálatáig terjed.

Mennyiségi raktárkészletünkből több mint 150 márka több ezer terméke folyamatosan elérhető.

Számunkra elsődleges az ügyfélkiszolgálás. Partnereink meghatározzák a kívánt biztonságszintet és a költségkeretet, mi ezek figyelembe vételével választjuk ki a megfelelő rendszert és a hozzá szükséges eszközöket.

Modern raktárrendszerünk rugalmas, gyors és precíz kiszolgálást tesz lehetővé.

Szervizrészlegünk és tesztelő csoportunk tapasztalt munkatársai szakszerűen kezelik a műszaki problémákat.

Raktárrendszer – Magasraktár

Logisztikai rendszerünk gyors és pontos kiszolgálást tesz lehetővé.

Az 1300 m2 területű, 7 méter magas raktárrendszer 800 raklap- és 1200 kézi tárhely befogadására alkalmas. A raktározási szempontból problémás termékek elhelyezését falikaros állványszerkezet, valamint extrém teherbírású állványrendszer biztosítja. Csomagösszekészítő részlegünk 300 m2-en működik.

Raklaphely
800 db

Raktárterület
1 300 m2

Raktármagasság
7 m

Csomagkösszekészítő terület
300 m2

Kézi tárhely
1 200 db

Több tízéves gyakorlattal választjuk ki a rendszerelemeket, figyelve a költséghatékony megoldások alkalmazására. A projekt-koordinációt megfelelő szoftveres háttér segíti.

Viszonteladói partnereink és ügyfélkapcsolati képviselőink által az egész országban gyorsan és pontosan ki tudjuk szolgálni megrendelőinket.

Célunk a folyamatos fejlődés, ezért hatékonyságunk növelése és precíz munkavégzésünk érdekében modern, támogató szoftvereket alkalmazunk.

Forgalmazott márkák

Válassz egy termékkört, kattints az ikonra!

Videotechnika
Biztonságtechnika
Tűzjelző- és oltórendszerek
Beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerek
IT eszközök
Kaputelefon rendszerek
Kaputelefon rendszerek
Lakásautomatizálás
Akkumulátorok
Szerszámok
 

Rendezvényeink

Rendszeresen veszünk részt biztonságtechnikai és építőipari rendezvényeken. A konferenciákon előadó mérnök kollégáink szakmai előadásait nagy érdeklődés övezi.

Számunkra mindennél előbbre való a partneri viszony kialakítása és fenntartása. Fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen találkozzunk ügyfeleinkkel. Saját szervezésű rendezvényeink rangos események, melyek során
– a szórakozáson felül – új fejlesztésekről és termékekről számolunk be.

BANAI ANDRÁS
CÉGALAPÍTÓ

Üzleteink

Hozzánk ellátogatva a gyakorlatban próbálhatók ki az eszközök.

Tágas bemutatótermeinkben működés közben láthatóak a meghatározó márkák termékei. A konfigurált és beállított bemutatórendszereken keresztül nálunk lehetőség van megismerni és kipróbálni az újdonságokat.

Jelentősen bővítettük termékportfóliónkat

Az elmúlt időszakban megannyi márkával bővült kínálatunk.

Mára már közel 150 márka termékei találhatók meg a Power portfóliójában. Számos világmárka jellemzően speciális, biztonságtechnikai alkalmazásra fejlesztett eszközeivel bővült a választék, melynek eredményeképpen összesen több mint 10 000-féle termékből válogathatnak partnereink. Szinte minden termékkör esetében bővült a kínálatunk, több termékcsoportnál rendkívüli mértékben növekedett a választék. Ennek eredményeképpen jelenleg az IT hálózati eszközök termékkörünk 27 márka, a beléptetéstechnika - kaputechnika termékkörünk 9 márka, a tűzjelző- és oltórendszer termékkörünk 8 márka termékeit tartalmazza.

Megnövekedett kapacitás

Új, IX. kerületi telephelyünknek köszönhetően 1300 m2-re bővült a raktári kapacitásunk, ami további 300 m2-en teszi lehetővé a csomag-összekészítést. Továbbfejlesztett logisztikai rendszerünk biztosítja partnereink számára a raktárról, mennyiségben elérhető termékek gyors és pontos megértékezését országszerte.

www.powerbizt.hu

Új honlapunk olyan megoldásokkal bővült, amik gördülékennyé teszik többek között a szervizügyintézést, pénzügyi adminisztrációt és az árajánlat-készítést. A honlapon található több mint 10 000 terméken felül friss hírek és cikkek, videótár és terméktesztek várják az érdeklődőket.