Tájékoztató a Power Biztonságtechnikai Kft. belső visszaélés-bejelentési rendszeréről

A Power Biztonságtechnikai Kft. számára fontos, hogy működése során betartsa az érvényben lévő jogszabályokat, és üzleti folyamatai átláthatóak legyenek. A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény rendelkezéseinek megfelelően lehetőséget nyújt arra, hogy bejelentéssel lehessen élni a jogszabályok megsértése vagy bármilyen visszaélés, illetve azok alapos gyanúja esetén.

Bejelentése segíti a Power Biztonságtechnikai Kft.-t, hogy a szabálytalanságokra gyorsan reagáljon és hogy következetesen fenntartsa a tisztesség értékét a cégen belül.

Tudomásul veszem, hogy ha a bejelentést a személyazonosságom felfedése nélkül teszem meg, akkor a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény 22. § (6) bekezdés a) pontja alapján a panasz kivizsgálása mellőzhető. Kijelentem, hogy a bejelentést jóhiszeműen teszem meg, az EU-s jogi normák megsértéséről tudomásom van, illetve alapos okkal feltételezem, hogy az EU-s jogi normákban foglaltakat megsértették.

Tájékoztató a Power Biztonságtechnikai Kft. belső visszaélés-bejelentési rendszeréről.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Elektronikus elérhetőségünk visszaelesbejelentes@powerbizt.hu