Bosch, innovatív termékek és technológia – a jelen és a jövő versenyképességének jelentős meghatározói

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy a Power Biztonságtechnikai Kft. 2023-tól már a Bosch Security and Safety Systems disztribútoraként üdvözli Önt!

Miért a Bosch? Megbízhatóság, értékteremtés, új adatfeldolgozási- és mesterségesintelligencia–algoritmusok, kiváló kép- és hangminőség, úttörő termékinnovációk és egyedi megoldások.

Élenjáró megoldásaival már számos területen bizonyított a márka:

 • repülőterek
 • ipari gyártások
 • bankfiókok és pénztárak
 • bevásárlóközpontok
 • központi erőművek
 • vasutak és metrók
 • logisztikai központok
 • városfelügyeletek
 • oktatási intézmények
 • kormányzati épületek
 • szálláshelyek
 • iroda- és lakóépületek
 • kórházak és egészségügyi létesítmények
 • több üzletből álló kiskereskedelemi láncok

Műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatjuk ügyfeleinket az általános- és egyedi projektekben. Célunk, hogy mindig újabb és újabb lehetőségekkel és hozzáadott értékkel járuljunk hozzá Partnereink sikereihez.

Ha szívesen megismerné a Bosch termékeiben rejlő lehetőségeket, keressen minket bizalommal a projekt@powerbizt.hu e-mail címen, illetve a +36 70 940 0150-es telefonszámon.
A képviselt termékpaletta feltöltése még folyamatban van, szíves türelmüket kérjük! 

A Bosch szilárd alapot teremt a jövőre nézve, és globális szinten kínál testreszabott megoldásokat és szolgáltatásokat. A koncepció: vízióalkotó döntések, úttörő találmányok, intelligens funkciók, integrált megoldások erős és megbízható partnerekkel együttműködve. Ez csapatmunka a szó legjobb értelmében - és egyre fontosabbá válik ma és a jövőben is

A mesterséges intelligencia és a fejlett technológiák mind arra irányulnak, hogy az ügyfelek a reaktív környezetektől a prediktív környezet felé vezető útra lépjenek. Fontos azonban, hogy a folyamatok az ügyfelek igényei köré legyenek tervezve és az üzleti döntések a bizalomra épüljenek.

Mi a hajtóerő?

 • Előrelátás - helyzetek és felhasználói igények észlelése.
 • Fenntarthatóság - hozzájárulni egy jobb világhoz és költségmegtakarítást eredményezni.
 • Inspirálás - a jövő alakítása .
 

Videórendszerek

Mesterséges intelligencia alapú videóelemzés

A prediktív megoldások felé haladva.

A Bosch a videóelemzési algoritmusok fejlesztésében szerzett több mint 20 év tapasztalatát integrálta a video analitikai megoldásaiba, hogy segítse a biztonsági vezetőket, tanácsadókat, tervezőket és a végfelhasználókat a prediktív – a kockázatot előre jelző – mesterséges intelligenciára támaszkodó megoldásokhoz vezető úton.
A prediktív rendszerek használata alkalmas az eséllyel bekövetkező kockázatok beazonosítására és segítik az események bekövetkezésének és hatásának csökkentésére teendő intézkedések meghozatalát. Képzeljük csak el, ha az előre nem látható vagy a jövőbeli helyzeteket meg tudnánk jósolni! Megelőzhetjük a potenciálisan kockázatos eseményeket, vagy akár az élet- és vagyonvédelmen túlmutató, új üzleti lehetőségeket fedezhetünk fel, amelyek akár további bevételi forrásokat teremtenek vagy éppen csökkenthetik a jelenlegi működési költségeket.

Az előrejelzés képessége megköveteli a videórendszerek által generált gazdag és sokoldalú videóadatok megfelelő és hatékony felhasználását. Éppen ezért a AI korszak kezdete óta a Bosch megoldásai - akárcsak a kamerái - mesterséges intelligenciával beépített videóelemzéssel rendelkeznek, melyek rendkívül pontos adatokat szolgáltatnak.

Mindezt egyetlen céllal: hogy végül mindenki számára megadja a Power to Predict (előrejelzés) képességet, hogy mindig egy lépéssel előrébb járhassanak.

Miért a Bosch?

 • Több mint 20 év tapasztalat.
 • Könnyen használható és telepíthető.
 • Jövőbiztos a folyamatos firmware-frissítéseknek és a zártrendszerű tanulásnak köszönhetően.

Termékeink, szoftvereink és szolgáltatásaink a bizalomra épülnek, támogatva a prediktív elemzést és a fenntartható üzleti gyakorlatokat.

Előrejelző megoldások

„AI és IoT együtt”, a jövő megismeréséért

Jelenleg még nagyon sok videómegfigyelő rendszer igényel intenzív emberi felügyeletet. Az operátoroknak és kezelőknek hosszadalmas feladatot jelent egy bekövetkezett eseményről készült felvétel visszanézése. Napjainkban minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy egy küszöbértékhez képest figyelemmel kísérhessünk eseményeket, kockázatosnak ítélt szituációkat és az adott pillanatban akár figyelmeztetni tudjuk az embereket, amennyiben valós veszély vagy fenyegetettség áll fenn, vagy ha egy kialakult helyzet figyelmet igényel. Mindezt felismerve, valamennyi Bosch kamerában elérhető a Bosch „Video Analytics” mesterséges intelligencia videóelemzés. Ennek köszönhetően a kamerák képesek felismerni, hogy éppen mit látnak, és ezeket az információkat metaadat formában megosztani a videómenedzsment szoftverekkel, vagy akár egy 3rd party grafikai megjelenítést lehetővé tévő IoT irányító- és döntéshozópulttal.

A Bosch kamerák öntanuló képességgel vannak felruházva. A mesterséges intelligencia (MI) legújabb fejlesztései a gépi tanulást és a mélytanulást használják. Ez a fejlett analitikai technológia egy gépi tanulási forma, mely megpróbálja utánozni az emberi agyat, lehetővé téve, hogy nagy mennyiségű adatból tanuljon és felismerje a mintákat, így gyorsabban, könnyebben és pontosabban oldva meg akár összetettebb elemzéseket és feladatokat.

Fenntartható üzleti gyakorlatok

A fenntarthatóság alapvető fontosságú a Bosch vállalat gondolkodásában. Célja, hogy 2030-ig 15%-al csökkentse a termelési és forgalmazási láncból származó szén-dioxid kibocsátást. Megbízható, vezető technológiákat úgy alakították ki, hogy támogassa a prediktív megoldásokat, és az ügyfeleknek olyan számításokat nyújtson, amelyek támogatják a fenntartható üzletmenetet.

 

Hangosbemondók és hangjelzők

A kommunikációs termékek tervezése és fejlesztése terén szerzett több mint 90 éves tapasztalatával a Bosch vezető piaci szerepet szerzett magának a hangosbemondó és hangjelző rendszerek területén.

Jusson célba minden üzenet: bárhol, bármikor

A hangosbemondó és a vészjelző rendszerek elengedhetetlenek a védelmi kihívások és váratlan helyzetek megfelelő kezeléséhez.

A hatékonyság érdekében a hangosító- és vészhelyzeti evakuációs rendszereknek kivételes teljesítményt és megbízhatóságot kell nyújtaniuk. A világszerte több mint 20.000 telepített rendszerrel a Bosch első számú megoldást biztosít a feladatra. Ideális választás közlekedési terminálok, iskolák, bevásárlóközpontok, imaházak, irodaházak, középületek és minden olyan helyszín esetében, ahol fontos szerepet kap a hangos bejelentés - vészhelyzetek és egyéb események alatt -, vagy akár a háttérzene biztosítása.

Hangszórók

A Bosch hangtechnikai rendszerek sokoldalúságot, kiváló hangminőséget és abszolút tisztaságot kínálnak.

Hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen építészeti környezetbe, a Bosch hangszórók egyedi színekben is elérhetőek a RAL Classic színpaletta alapján. 
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Bosch gyártói honlapját!