Bosch, innovatív termékek és technológia – a jelen és a jövő versenyképességének jelentős meghatározói

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy a Power Biztonságtechnikai Kft. 2023. óta már a Bosch Security and Safety Systems disztribútoraként üdvözli Önt!

Miért a Bosch? Megbízhatóság, értékteremtés, új adatfeldolgozási- és mesterségesintelligencia–algoritmusok, kiváló kép- és hangminőség, úttörő termékinnovációk és egyedi megoldások.

Élenjáró megoldásaival már számos területen bizonyított a márka:

 • Repülőterek
 • Ipari gyártások
 • Bankfiókok és pénztárak
 • Bevásárlóközpontok
 • Központi erőművek
 • Vasutak és metrók
 • Logisztikai központok
 • Városfelügyeletek
 • Oktatási intézmények
 • Kormányzati épületek
 • Szálláshelyek
 • Iroda- és lakóépületek
 • Kórházak és egészségügyi létesítmények
 • Több üzletből álló kiskereskedelemi láncok

Műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatjuk ügyfeleinket az általános- és egyedi projektekben. Célunk, hogy mindig újabb és újabb lehetőségekkel és hozzáadott értékkel járuljunk hozzá Partnereink sikereihez.

Ha szívesen megismerné a Bosch termékeiben rejlő lehetőségeket, keressen minket bizalommal a projekt@powerbizt.hu e-mail címen, illetve a +36 70 940 0150-es telefonszámon.

 

A Bosch szilárd alapot teremt a jövőre nézve, és globális szinten kínál testreszabott megoldásokat és szolgáltatásokat. A koncepció: vízióalkotó döntések, úttörő találmányok, intelligens funkciók, integrált megoldások erős és megbízható partnerekkel együttműködve. Ez csapatmunka a szó legjobb értelmében - és egyre fontosabbá válik ma és a jövőben is.

A mesterséges intelligencia és a fejlett technológiák mind arra irányulnak, hogy az ügyfelek a reaktív környezetektől a prediktív környezet felé vezető útra lépjenek. Fontos azonban, hogy a folyamatok az ügyfelek igényei köré legyenek tervezve és az üzleti döntések a bizalomra épüljenek.

Mi a hajtóerő?

 • Előrelátás - helyzetek és felhasználói igények észlelése.
 • Fenntarthatóság - hozzájárulni egy jobb világhoz és költségmegtakarítást eredményezni.
 • Inspirálás - a jövő alakítása.

 

Videórendszerek

Mesterséges intelligencia alapú videóelemzés

A prediktív megoldások felé haladva.

A Bosch a videóelemzési algoritmusok fejlesztésében szerzett több mint 20 év tapasztalatát integrálta a videoanalitikai megoldásaiba, hogy segítse a biztonsági vezetőket, tanácsadókat, tervezőket és a végfelhasználókat a prediktív – a kockázatot előre jelző – mesterséges intelligenciára támaszkodó megoldásokhoz vezető úton.

A prediktív rendszerek használata alkalmas az eséllyel bekövetkező kockázatok beazonosítására és segítik az események bekövetkezésének és hatásának csökkentésére irányuló intézkedések meghozatalát.

Képzeljük csak el, ha az előre nem látható vagy a jövőbeli helyzeteket meg tudnánk jósolni! Megelőzhetjük a potenciálisan kockázatos eseményeket, vagy akár az élet- és vagyonvédelmen túlmutató, új üzleti lehetőségeket fedezhetünk fel, amelyek akár további bevételi forrásokat teremthetenek vagy éppen csökkenthetik a jelenlegi működési költségeket.

Az előrejelzés képessége megköveteli a videórendszerek által generált gazdag és sokoldalú videóadatok megfelelő és hatékony felhasználását. Éppen ezért a AI korszak kezdete óta a Bosch megoldásai - akárcsak a kamerái - mesterséges intelligenciával beépített videóelemzéssel rendelkeznek, melyek rendkívül pontos adatokat szolgáltatnak.

Mindezt egyetlen céllal: hogy végül mindenki számára megadja a Power to Predict (előrejelzés) képességet, hogy mindig egy lépéssel előrébb járhassanak.

Miért a Bosch?

 • Több mint 20 év tapasztalat.
 • Könnyen használható és telepíthető.
 • Jövőbiztos a folyamatos firmware-frissítéseknek és a zártrendszerű tanulásnak köszönhetően.

Termékeink, szoftvereink és szolgáltatásaink a bizalomra épülnek, támogatva a prediktív elemzést és a fenntartható üzleti gyakorlatokat.

Előrejelző megoldások

„AI és IoT együtt”, a jövő megismeréséért

Prediktív Jelenleg még nagyon sok videómegfigyelő rendszer igényel intenzív emberi felügyeletet. Az operátoroknak és kezelőknek hosszadalmas feladatot jelent egy bekövetkezett eseményről készült felvétel visszanézése. Napjainkban minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy egy küszöbértékhez képest figyelemmel kísérhessünk eseményeket, kockázatosnak ítélt szituációkat és az adott pillanatban akár figyelmeztetni tudjuk az embereket, amennyiben valós veszély vagy fenyegetettség áll fenn, vagy ha egy kialakult helyzet figyelmet igényel. Mindezt felismerve, valamennyi Bosch kamerában elérhető a Bosch „Video Analytics” mesterséges intelligencia videóelemzés. Ennek köszönhetően a kamerák képesek felismerni, hogy éppen mit látnak, és ezeket az információkat metaadat formában megosztani a videómenedzsment szoftverekkel, vagy akár egy 3rd party grafikai megjelenítést lehetővé tévő IoT irányító- és döntéshozópulttal.

AI

A Bosch kamerák öntanuló képességgel vannak felruházva. A mesterséges intelligencia (MI) legújabb fejlesztései a gépi tanulást és a mélytanulást használják. Ez a fejlett analitikai technológia egy gépi tanulási forma, mely megpróbálja utánozni az emberi agyat, lehetővé téve, hogy nagy mennyiségű adatból tanuljon és felismerje a mintákat, így gyorsabban, könnyebben és pontosabban oldva meg akár összetettebb elemzéseket és feladatokat.

Fenntartható üzleti gyakorlatok

A fenntarthatóság alapvető fontosságú a Bosch vállalat gondolkodásában. Célja, hogy 2030-ig 15%-al csökkentse a termelési és forgalmazási láncból származó szén-dioxid kibocsátást. A megbízható, vezető technológiákat úgy alakították ki, hogy támogassa a prediktív megoldásokat, és az ügyfeleknek olyan számításokat nyújtson, amelyek támogatják a fenntartható üzletmenetet.

 

Hangosbemondók és hangjelzők

A kommunikációs termékek tervezése és fejlesztése terén szerzett több mint 90 éves tapasztalatával a Bosch vezető piaci szerepet szerzett magának a hangosbemondó és hangjelző rendszerek területén.

Jusson célba minden üzenet: bárhol, bármikor

A hangosbemondó és a vészjelző rendszerek elengedhetetlenek a védelmi kihívások és váratlan helyzetek megfelelő kezeléséhez.

A hatékonyság érdekében a hangosító- és vészhelyzeti evakuációs rendszereknek kivételes teljesítményt és megbízhatóságot kell nyújtaniuk. A világszerte több mint 20.000 telepített rendszerrel a Bosch első számú megoldást biztosít a feladatra. Ideális választás közlekedési terminálok, iskolák, bevásárlóközpontok, templomok, irodaházak, középületek és minden olyan helyszín esetében, ahol fontos szerepet kap a hangos bejelentés - vészhelyzetek és egyéb események alatt -, vagy akár a háttérzene biztosítása.

Hangszórók

A Bosch hangtechnikai rendszerek sokoldalúságot, kiváló hangminőséget és abszolút tisztaságot kínálnak.

Hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen építészeti környezetbe, a Bosch hangszórók egyedi színekben is elérhetőek a RAL Classic színpaletta alapján.

 

Beléptetőrendszerek

Épületintegrációs rendszer

A Building Integration System (BIS) egy olyan elosztott beléptető rendszer (grafikus riasztáskezeléssel), ami egy platformon ötvözi a különböző épületirányítási funkciókat!

Telefonos hozzáférés

A belépéshez használhatjuk a többfaktoros hitelesítést, a telefonunkon.

Látogatáskezelés

Nyomon követhetjük a várt, bejelentkezett és késedelmes látogatókat. Sőt, előzetesen is regisztrálhatjuk vendégeinket a zökkenőmentes, biztonságos és gyors bejutás érdekében!

Beléptető panelek

A termék verhetetlen több szempontból, főleg a mérete, kis súlya, a kiterjedt high-end funkcionalitása és a vonzó design tekintetében. Sőt, könnyen telepíthető és bővíthető is.

Beléptető tartozékok, kiegészítők

Az interfészek széles választéka sokféle környezethez és szituációhoz kínál megoldást. A tartozékok között megtalálhatóak PIR érzékelők, zárszerkezetek, arozékok és reed szenzorok is.

A vezeték nélküli segélyhívó rendszerek különböző szituációban nyújtanak segítséget — személyek vagy tárgyak helymeghatározásához és nyomon követeséhez.

Bosch Access Management System (AMS)

Ez egy olyan standalone beléptető rendszer, ami önállóan, vagy külső rendszerekkel való integrációval is működik. A Bosch biztonsági rendszerek lehetővé teszik nagyobb objektumok kiszolgálását, dedikált épületfelügyeleti szoftver nélkül is.

Access Easy Control System (AEMC)

Ez a megoldás számos biztonsági funkciót integrál, például CCTV integrációt, videoellenőrzést és behatolásfigyelést, anélkül, hogy feláldozná az egyszerűséget és az intuitív vezérlést.

 

Behatolásjelző rendszer

A Bosch behatolásjelző termékekkel a határ a csillagos ég, hiszen egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően lehetőséget nyújtanak a testreszabott megoldások létrehozásához!

Mozgásérzékelők- és detektorok: A legkorszerűbb Bosch mozgásérzékelők a kategóriájukban a legjobb teljesítményt nyújtják, miközben kiküszöbölik a téves riasztásokat (például.: háziállatokat). Telepítésük gyors és megbízható.

Speciális érzékelők és detektorok: A mozgásérzékelők mellett megtalálhatóak az alábbiak is, téves riasztás ellenni védelemmel:

 • szeizmikus és ütésérzékelők,
 • kilépéskérés érzékelők,
 • nagy hatótávolságú érzékelők,
 • üvegtörés érzékelők,
 • ajtó- ablak nyitásérzékelők,
 • valamint pánikgombok.
 

Tűzjelzők

Milyen alapvető szempontokat szükséges figyelembe venni a tűzjelző rendszer kiválasztásakor?

 • megbízhatóság és gyorsaság
 • téves riasztások számának minimalizálása
 • bővíthetőség
 • cserélhetőség és korszerűség

Mitől egyediek a Bosh tűzjelzők? Egy eszközben integrálnak megannyi funkciót!

 • kettős sugártechnológia
 • intelligens jelfeldolgozás
 • eSmog funkció

A Bosch a tűzjelző rendszerek terén szerzett több mint 100 éves tapasztalatával intelligens termékeket és megoldásokat kínál. Ezek az eszközeik belső K+F laboratóriumokban kerülnek tesztelésre. A tűzjelző rendszerek adaptálhatóak mind a jelenkori technológiákhoz és jövőbeli igényekhez! A Bosch megbízható működésének köszönhetően a fenntartási költségek alacsonyak maradnak. Nyersanyagbeszerzés, gyártás, logisztika, és műszaki támogatás egy kézben, 100%-os minőséggaranciával!

A Safety Systems Designer programmal lehetőség nyílik a rendkívül komplex rendszerek tervezésének hatékonyabbá és időtakarékosabbá tételére. Ez a program segítséget nyújt a tervezés teljes folyamatában, felkészítve a felhasználókat a bonyolult tervezési kihívásokra.