A Techson EC5-ös IP-kameraszéria felnő a feladathoz!

A Techson EC5-ös IP-kameraszéria felnő a feladathoz!

A belépőszint és a középkategória összemosódásának lehetünk tanúi, ha sorra vesszük a Techson EC5 széria tulajdonságait.

Megnyerő, fejlett funkciók az EC5-ös szériában

Az egyre népszerűbb hibrid megvilágítás kiegészült az objektumszűréssel, sőt, kivételes módon a felismert alakok mérethatárai is beállíthatók. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az okos mozgásérzékelés (SMD) a jármű- és kerékpár-felismerés terén egy fejlettebb verzióval gazdagodott. Ennek köszönhetően az éjszakai inframegvilágítás fehér fényre történő váltását és az ezzel járó színes felvételeket, valamint riasztásokat kiváltó szabályok sokkal pontosabban meghatározhatók. Például a távolban (és egyben kisebb méretben látszó) bicikliző embert kizárhatunk az érzékelésből. Ugyanakkor, akár fordítva is beállítható a rendszer úgy, hogy az egészen közel elsétáló emberek vagy járművek (amelyek nagy méretben látszanak) ne váltsanak ki semmilyen riasztást, míg a távolabbi kapuban feltűnő objektumok igen.

Felülmúlja a vártakat!

Az intelligens kettős megvilágítás mellé az EC5-ös kameraszériában a P2P hozzáférés is megjelent, így a felszerelt kamerák a Superlive Plus alkalmazásban önállóan, azaz rögzítő nélkül is elérhetők. A kamerák így olyan helyszínre is telepíthetők, ahol csupán egyetlen kamerára van szükség. Az EC5-be beilleszthető SD-kártya a rögzítési feladatokat is ellátja, így a felvételek a mobilalkalmazásban is visszanézhetők.

A két- és négy megapixeles, valós WDR funkcióval és 0,005 Lux érzékenységgel bíró Techson EC5 IP-kamerák méltán válhatnak a belépő szint legnépszerűbb kameracsaládjává.

Lépj Te is magasabb szintre a Techson legújabb EC5-ös IP-kameraszériával és használd ki megnyerő funkcióit!