Bemutatkozik az intelligens, hibrid fényfunkció a Hikvision palettáján

Bemutatkozik az intelligens, hibrid fényfunkció a Hikvision palettáján

A hagyományos infravörös kamerák csak fekete-fehér képeket tudnak készíteni éjszaka. Ezáltal a felvételekről elvesznek bizonyos részletek, ami információveszteséget okoz számunkra.

Ennek a mindennapi problémának a megoldására szolgálnak a Smart Hybrid Light funkcióval ellátott kamerák, aminek titka az új, kiegészítő megvilágításban rejlik.

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan is működik ez a funkció!

Okos megvilágítás változatos igényekre

Bemutatkozik a Hybrid Smart Light!

A célpont észlelésekor - legyen szó emberről, vagy gépjárműről - a fehér fény bekapcsol. Ez nemcsak elriasztja a betolakodókat, hanem színes képeket is rögzít a kulcsfontosságú eseményről. Amikor a megfigyelési területről távozik a célpont, a fehér fény kikapcsol. Ezt követően a kamera rögtön visszavált az IR-fényre, ami a fényszennyezést is csökkenti a területen.

Érdemes megjegyezni, hogy az új ColorVu kamerák objektumazonosítással is fel vannak szerelve. Ennek segítségével az okos fehér fényfunkció nem fog bekapcsolni kisállatokra vagy egyéb környezeti hatásokra sem.

Az új Hybrid Smart Light kamera kiváló választás lehet:

 
Lakóparkok, házak és tömbházak védelmére
 
Boltok/üzletek megfigyelésére
 
Raktárak biztosítására

A felhasználók ezeknek a kameráknak a segítségével megfigyelhetik az épületek bejáratait. Sőt, a gyengén megvilágított belső- és külső területeket is szemmel tarthatjuk, ahol lopás, betörés vagy egyéb bűncselekmények előfordulhatnak.

A sorházak, lakások, illetve lakóépületek gyakran rendelkeznek gyenge megvilágítású területekkel. Ezek a zónák potenciálisan kockázatosak lehetnek, mivel sötétben, rosszabb fényviszonyok között nehezebben ellenőrizhetők.

A ColorVu Hybrid light kamerák páratlan felügyeletet biztosítanak a nehezen megfigyelhető területeken, ezzel is csökkentve a kockázati tényezőket, és javítva a lakók, valamint látogatók biztonságát.

Ez az újdonság jelenleg csak az IP-kamerák palettáján érhető el, de a későbbiekben analóg kamerák is el lesznek látva ezzel a hasznos és izgalmas funkcióval.

Hikvision ColorVu Smart Hybrid Light
A Hikvision a ColorVu technológiával hatékony megoldást jelent mindenféle terület megfigyeléséhez a nap minden órájában, nappal és éjszaka is.