ColorVu kamerák következő generációja

ColorVu kamerák következő generációja

A videó megfigyelésben a színekkel kapcsolatos információk elengedhetetlenek az események részleteinek azonosításához; különösen éjszaka, minimális fényviszonyok közt.

Az infravörös megvilágítású hagyományos kamerák csak fekete-fehér képeket szolgáltatnak éjszakai megfigyeléshez. Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos objektumok könnyen felismerhetetlenné válhatnak, háttérbe szorulhatnak, ami megnehezíti a fontos elemek megkülönböztetését. 

Mire képesek ezek a kamerák?

• Felbontásuk: 2-4, akár 8 Megapixeles lehet
F1.0 apertúra érték
• akár 0.0005 lux fényérzékenység
20-50 méter megvilágítási távolsággal bíró meleg fehér fényű LED-es fényvetőkkel szerelve, mely a Live Guard technológiának köszönhetően akár a védeni kívánt területre behatolókat is elriaszthatja.

Fontos megemlítenünk azt a tényt, hogy nem minden esetben szükséges a kiegészítő LED világítás használata, ha a kamera olyan környezetben van elhelyezve, ahol konstans városi vagy környezeti fény áll rendelkezésre. Ilyenkor az eszköz képes fehér fény nélkül is éjjel-nappal minőségi színes képet biztosítani.

Amikor a mesterséges intelligencia találkozik a ColorVu-val

A ColorVu technológiát és az AcuSense-t kombinálva ezek a kamerák éjszaka is élénk színekkel rögzítik az emberi és jármű célpontokat. Köszönhetően ennek, a Hikvision felhasználók könnyedén élvezhetik a részletes videólejátszást és a hatékony felvételkeresést.