Dahua analóg PT kamerák: kiemelkednek a belépő szériából

Dahua analóg PT kamerák: kiemelkednek a belépő szériából

A Dahua legújabb analóg PT kamerái számos újdonságokat és fejlett funkciókat kínálnak. Cikkünkben röviden bemutatjuk a széria extra tulajdonságait, és hogy miért ideális választás azok számára, akik megbízható analóg megoldásokat keresnek.

A PT, azaz “Pan and Tilt” funkció azt jelöli, hogy a kamera elektronikusan forgatható és dönthető, ami lehetővé teszi a 355°-os forgást és 90°-os billentést. Ez beállítható közvetlenül az XVR-ből vagy a DMSS mobilalkalmazáson keresztül, ami nagy rugalmasságot kínál a felhasználóknak. Az analóg PT kamerák 2 és 5 Mpx-es változatban is elérhetőek kínálatunkban.

Tökéletes integráció meglévő analóg hálózatokkal

Az analóg PT sorozat egyik legnagyobb előnye, hogy tökéletesen integrálható a már meglévő analóg rendszerekbe. Sőt, egy ilyen eszköz akár két fix objektívvel ellátott kamerát is kiválthat, ami rendkívül pénztárcabarát megoldás. Ráadásul nagyobb terület lefedésére alkalmas, miközben nincs holtpont. Ezáltal a felhasználók korszerűsíthetik biztonsági rendszerüket anélkül, hogy teljesen le kellene cserélniük a meglévő infrastruktúrát. 

Az analóg rendszerek továbbra is kiemelkedő stabilitást és biztonságot nyújtanak.  Mivel a kamerák nem közvetlenül a hálózaton keresztül érhetőek el, sokkal nehezebben válnak kibertámadások célpontjává. Az IP66-os védelem pedig megfelelővé teszi kültéri alkalmazásra is.

Kettős megvilágítás = részletgazdag kép 

Az új Dahua analóg PT kamerák kétféle megvilágítással érkeznek. A hibrid megvilágítási mód infravörös és fehér fényt egyaránt alkalmaz. Mozgás észlelésekor az infravörös megvilágításról fehér fényre vált, amely egyszerű, de hatásos módja a részletek kiemelésének. Azok számára, akik folyamatosan színes képet szeretnének, a kamera elérhető kizárólag fehér megvilágítással is. A Dahua ezeknél az eszközöknél növelte az infravörös megvilágítás hatótávját 30 méterről 40 méterre. A fehér megvilágításhoz a Smart Area Light funkciót csatolták, ami automatikusan beállítja a fényerőt az expozícióhoz igazodva. Így a kép mindig részletgazdag és tiszta lesz, függetlenül a fényviszonyoktól.

Beépített mikrofon: több információ, nagyobb biztonság

A vizuális megfigyelés mellett az eszköz audió funkciókat is ellát. A beépített mikrofon lehetővé teszi az egyirányú kommunikációt. Ez különösen hasznos, mivel a bejövő hang több információt szolgáltat a potenciális behatolókról és gyorsabb reakciót biztosít.

Összefoglalva, az új Dahua analóg PT kamerák számos újdonságot és fejlett funkciókat kínálnak. A forgatható és dönthető funkció, a kettős megvilágítás és a beépített hangszórók kiemelkedővé teszik a belépő széria eszközei közül. Az új széria ideális választás azok számára, akik megbízható és fejlett analóg megoldásokat keresnek. 

A Dahua továbbra is bizonyítja elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt, még a legkedvezőbb árkategóriában is!

Ha felkeltettük érdeklődésed, kérdésed merült fel, vagy további információra van szükséged, vedd fel a kapcsolatot Kereskedelmi Képviselőddel vagy Műszaki Csoportunkkal az alábbi elérhetőségen: muszaki@powerbizt.hu