DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

Az SMD 3.0 ugyanarra az intelligenciára épül, mint elődje, az SMD plus, de a hatékonyságán csavartak egy kicsit. A pontos analitikát tökéletesítették, a korábbi 2%-os hibahatárt 1%-ra csökkentették, az észlelési távolságok növekedése mellett.

Míg a teszten a 2,8 mm-es optikával rendelkező kamera SMD+ technológiával 9 méterig észlelt, addig az SMD 3.0 már 18 méterig képes ezt a funkcióját bevetni.

Ha lemaradtál volna az SMD funkcióról…

Ez egy dedikált chippel és fejlett mélytanulásos algoritmussal felvértezett analitikai funkció, mely lehetővé teszi az ember és jármű felismerését a pontos riasztás és a gyors célkeresés érdekében, megkönnyítve a felhasználók számára, hogy a valós fenyegetésekre összpontosítsanak. Így egy visszakeresésnél nem a falevelek hullásával telik az idő, amíg a tettes szabadon mászkál, hanem azonnal emberre vagy járműre tudunk keresni. Ezáltal időt spórolhatunk magunknak és a végfelhasználóknak, valamint költséghatékony is egyben, mert nem igényel nagy tárhelyet.

Már az NVR-ek, DSS, és DMSS szoftverek is fel lettek készítve a technológia támogatására, így, ha ilyen analitikát konfiguráltál fel ügyfelednek, akkor biztosan kategorizáltan kapja majd a push értesítéseket a DSS vagy a DMSS szoftverekre.

Az alábbi szériákban mindenképpen megtalálod a funkciót:

SMD 3.0 IPC 3-as széria
SMD 3.0 PTZ SD49-es széria