Ez nagyot fog szólni: bemutatkoznak a Hikvision hangtechnikai eszközök!

Ez nagyot fog szólni: bemutatkoznak a Hikvision hangtechnikai eszközök!

Ismerd meg Te is a Hikvision kínálatában elérhető összes hangtechnikai eszközt! A gyártó teljes palettával nyitott a hangosítás irányába, ennek köszönhetően kedvedre válogathatsz IP, analóg, vagy akár hibrid eszközeik közül.

Hikvision hangtechnika: A biztonságtechnika és a hangosítás összefonódása

 A Hikvision termékei tökéletes választást nyújtanak az integráció terén: intelligens audio funkciókat és fejlett audio- és videókapcsolati megoldásokat kínálnak egy adott esemény közbeni beavatkozáshoz.

A Hikvision zökkenőmentes integrációt tesz lehetővé, bármely CCTV eszközével. Ennek kapcsán könnyedén használható előre felvett hangüzenetek közvetítésére, vagy akár proaktív biztonsági intézkedésekre — mindezt a legtisztább hangzás elérése mellett.

A hálózati hangszórók változatos műsorszórási módokkal rendelkeznek, amelyek sokoldalúan alkalmazhatók különböző telepítési környezetekben. Milyen területeken? Rövid videónkban mutatunk néhány példát!

Az intelligens hangzás mindent megkönnyít!

A Hikvision hangszórók könnyedén kiszolgálnak változatos igényeket. A rögtönzött élő információátadásokon túl képesek ütemezett értesítések lejátszására is (például: ebédszünet, munka vége jelzés). Mindezen túl a riasztási összekapcsolásokra is van lehetőség, így akár vészhelyzeti kiürítések alkalmával is hasznos szolgálatot tehetnek.

Akár háttérzenére, vagy biztonsági védelemre, akár személyhívásra és értesítésekre használják, a Hikvision hálózati hangszórókat a fontos üzenetek hatékony közvetítésére tervezték!

Tekintsd meg weboldalunkon, hogy milyen megoldásokat kínál a Hikvision a vállalkozásod számára! Amennyiben további kérdéseid merülnének fel, vedd fel velünk a kapcsolatot a muszaki@powerbizt.hu címen, vagy keresd Kereskedelmi Képviselődet!