Forradalmi újítás a biztonságos életért

Forradalmi újítás a biztonságos életért

A Bosch kiemelkedő szerepet játszik a tűzjelző rendszerek fejlesztésében és gyártásában. Az újgenerációs AVENAR FAP-425-DOTCO-R tűzjelző detektor beépített multi-érzékelőkkel és egy, a szén-monoxid gyors észlelését lehetővé tevő, további speciális érzékelővel is rendelkezik. Ezen jellemzőknek köszönhetően a termék megfelel az EN 54 szabvány előírásainak, amelyek a tűzjelző rendszerek egészségügyi, feldolgozóipari és parkolókban történő használatához szükségesek.

Pontosabb és gyorsabb érzékelés, kevesebb hamis riasztás

Az eszköz fő jellemzői közé tartozik az egyidejű tűz- és szén-monoxid érzékelés képessége. A kombinált érzékelő olyan helyeken is lehetővé teszi a pontosabb és gyorsabb észlelést, ahol magas a szén-monoxid koncentráció és fokozott a tűzveszély. A detektor többszenzoros technológiája jelentősen csökkenti a hamis riasztások számát, ezáltal optimalizálja a tűzvédelmi karbantartók és rendszergazdák munkáját.

Hosszabb élettartam, távoli karbantartás és felügyelet

A CO-cellának köszönhetően az eszköz akár 10 évvel hosszabb élettartamot kínál a sorozat előző modelljéhez viszonyítva. Ez jelentős megtakarítást eredményez a karbantartási költségek terén. A távoli karbantartás és felügyelet lehetősége a Bosch Remote Services digitális hozzáférésen keresztül tovább növeli a rendszer hatékonyságát.

Az AVENAR FAP-425-DOTCO-R tűzjelző detektor alkalmazási területei

Az irodaházak és bevásárlóközpontok mélygarázsai esetében, ahol fokozott CO-koncentráció lehet jelen, az eszköz segítségével időben reagálhatunk a veszélyhelyzetekre. Az egészségügyi intézményekben fontos a magas szintű tűzvédelem. Az AVENAR FAP-425-DOTCO-R detektor segítségével a tűzveszélyt és a szén-monoxid szivárgást is pontosan észlelhetjük, így biztosítva a betegek és az intézmények biztonságát.

Az új Bosch detektor hatékonyan segít a tűzesetek kockázatának minimalizálásában, így megbízható tűzvédelmi megoldást nyújthat ipari és gyógyszeripari környezetekben is. 

Az AVENAR FAP-425-DOTCO-R tűzjelző detektor teljes mértékben integrálható és kompatibilis a meglévő Bosch tűzjelző rendszerekkel. Ez az újgenerációs eszköz kiváló választás, ha megbízható és hatékony tűzvédelmet szeretnénk kiépíteni.