Grenton - Reflektorfényben a kompatibilitás

Grenton - Reflektorfényben a kompatibilitás

A Grenton nem csak egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető rendszer, ezen felül még rendkívül fejlett is! A rendszer központja a CLU, egy nagyon hatékony 32 bites processzort, DDR3 memóriát, valós idejű operációs rendszert, LUA nyelvi értelmezőt, két Fast Ethernet portot, Z-Wave modult és helyi buszvezérlőt is tartalmaz. Ezek azok az összetevők, amelyek lehetővé teszik, hogy a Grenton ennyi mindenre képes legyen akár egy időben is.

Mit jelent ez az Ön számára?

Ahelyett, hogy korlátozná a kreativitását, a Grenton gyakorlatilag korlátlan lehetőséget kínál Önnek az objektumok közötti kapcsolatok létrehozására. Ez egyaránt vonatkozik a most kiválasztott eszközökre és a jövőben hozzáadandó eszközökre is. Nem számít, hogy néhány év múlva milyen eszközök válnak elérhetővé. Ez a rendszer készen áll rájuk.

Vezetékes, ahol lehet, vezeték nélküli, ahol szükség van rá!

A Grenton egyedülálló módon ötvözi a vezetékes és a vezeték nélküli rendszerek legjobb tulajdonságait. A Grenton rendszer TF-Bus-os moduljai buszkábelek segítségével csatlakoztathatók egymáshoz, ami hihetetlen stabilitást és sebességet tesz lehetővé. Ez egy nagyszerű megoldás újonnan épülő lakások/rendszerek esetén.

A vezeték nélküli Z-Wave modulok bárhová telepíthetők percek alatt, ahol csak szükséges. Ez tökéletes megoldás a meglévő épületekben és lakásokban lévő rendszerek telepítéséhez.

Ezen felül elérhetők már az új generációs Wi-Fi-s kezelők és modulok is. Ennek az új csoportnak a tagja i közt már szerepel a Smart Panel, a süllyesztett redőnyvezérlő, és a dupla relémodul is. A Wi-Fi-s eszközök remek alternatívát nyújthatnak abban az esetben, ha például a kábelezést már nem tudjuk megoldani, és az épület beltere a kialakításából adódóan túlzsúfolt vagy az áthidalandó távolságok túl nagyok, de az egész helyiségben elérhető ugyanaz a Wi-Fi hálózat.

GRENTON OBJECT MANAGER

A megfelelő eszközökkel minden könnyebb. A Grenton okosotthon-rendszerrel együtt megkapja az Object Manager szoftvert - egy intuitív alkalmazást, amellyel gyorsan és egyszerűen hozzáadhat új modulokat a rendszerhez, konfigurálhatja azok összefüggéseit és készíthet különböző forgatókönyveket.

A Grenton Object Manager könnyen használható, de komplex feladatok ellátására is képes. A számos hasznos konfigurációs lehetőség lehetővé teszi, hogy létrehozza álmai intelligens házát, a beépített diagnosztikai lehetőségek pedig megkönnyítik a kezelést. Csak a képzelete szabhat határt!

A legbonyolultabb beállítások egyszerű kezelése

Az intelligens épületkonfiguráció az objektumok közötti több száz függőségen alapul. Van egyáltalán mód arra, hogy egy ilyen bonyolult dolgot egyszerűen és intuitív módon ábrázoljunk? Nekünk sikerült ezt megvalósítanunk. Több tucatnyi táblázat és ablak helyett egy kapcsolati diagramot építünk, amely a rendszer forradalmi rendszergrafikai megjelenítésére szolgál, és teljes rálátást biztosít az objektumok közötti kapcsolatokra.

Csak egyetlen pillantásra van szüksége egy felmerülő probléma megoldásához vagy egy szükséges változtatás elvégzéséhez. Soha nem volt még ilyen intuitív és gyors navigáció a programon belül.