HikCentral Professional – a többfunkciós menedzsment szoftver

HikCentral Professional – a többfunkciós menedzsment szoftver

A HikCentral egy központi menedzsment szoftver, amely képes kezelni és integrálni a különböző biztonsági eszközöket, úgymint IP-kamerák, videó- és beléptetőrendszerek. Cikkünkben bemutatunk néhány példát a szoftver számos alkalmazási területei közül.

A HikCentral Professional segítségével lehetőség van különböző típusú IP-kamerák és videófelvételek központi kezelésére és felügyeletére. Továbbá élő videónézet, távoli lejátszás és események visszakeresése is megvalósítható a rögzített videófelvételekből. A rendszer lehetővé teszi a különböző biztonsági eszközök, például IP-kamerák, videórendszerek, és beléptetőrendszerek központi kezelését és beállítását. Ezenfelül parkoló menedzsment, időnyilvántartás, digitális megjelenítők kezelése és felügyelete is megoldható használatával.

HikCentral Professional applikáció v2.5

További előnye a konfigurálható riasztások és értesítések , amelyek automatikusan aktiválódnak bizonyos események bekövetkezésekor – úgymint mozgásérzékelés, beléptetési riasztások stb.

HikCentral-Professional Digital Dashboard - Hikcentral Professional területeinek menedzselése
HikCentral

A szoftver alkalmazható kisebb és nagyobb léptékű telepítéseknél egyaránt, lehetővé téve a számos eszköz és hely központi kezelését. Lehetőség van felhasználók és felhasználói csoportok létrehozására, jogosultságok kezelésére és a rendszer különböző részeihez való hozzáférés korlátozására. Mindezeken túl monitorozza a rendszerben lévő eszközök állapotát, és értesítéseket küld, ha problémák vagy hibák merülnek fel.

Különböző riportok készítésével információhoz juthatunk például az eseményekről, felhasználói tevékenységekről és egyéb rendszereseményekről. A rendszer távoli elérése is megvalósítható, így a felhasználók bárhol követhetik és irányíthatják a biztonsági rendszert.

Videófal megjelenítés
HikCentral

Licenc típusok funkciók alapján

A HikCentral rendszerhez különböző típusú licencek érhetők el, amelyek különböző funkciókat és lehetőségeket kínálnak. A konkrét licenc típusok és azok részletei változhatnak a HikCentral verziójától és a gyártó frissítéseitől függően. Az induláshoz elengedhetetlen a rendszerhez megfelelő alapcsomag licenc. Az alapcsomagot később is lesz lehetőségünk bővíteni amennyiben szükségünk van rá, legyen szó videórendszerről, beléptetőrendszerről, parkoló menedzsmentről.

HikCentral Professional - Telepítés és kezdeti konfigurációk

Fontos megjegyezni, hogy a HikCentral licencek általában az eszközök számától, a rendszer konfigurációjától és a kívánt funkcióktól függően változhatnak.

Vásárlás előtt keress bennünket bizalommal, segítünk!