Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével!

Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével!

A Hikvision beléptetői között újdonságként mutatkozik be legújabb kontrollerpanel családja. Ezt a szériát a DS-K2700X sorozatú vezérlőivel és a DS-K2M002X ajtóbővítő moduljaival lehet kiépíteni.

Ezzel az újítással egy vezérlő maximum 128 ajtót képes kezelni. Mindezeket úgy tudjuk megvalósítani, hogy 62 db ajtóbővítő modult csatlakoztatunk RS-485-ön keresztül egy DS-K2704-es vezérlőre. A kontroller az RS-485-ön keresztül támogatja az OSDP 2.0-ás titkosított kapcsolatot, ezzel megfelelve a NIS2 irányelv követelményeinek.

A Hikvision nem csak az RS-485 adta előnyöket helyezi előtérbe ennél a szériánál, hanem a webes platformon történő programozást is bevezeti. Minden, a beléptetőrendszerek telepítésével foglalkozó szakember találkozott már azzal a problémával, hogy nem a megfelelő szoftver volt telepítve a számítógépén. Hasonlóan, esetleg a telepítésre használt laptopját felejtette el magával vinni egy aktuális telepítésre. Ezekre a szituációkra felkészülve rukkolt elő a Hikvision a webes felületű programozás lehetőségével! Minden olyan beállítást, amit idáig az IVMS-4200 kliensprogrammal, vagy a HikCentral segítségével végeztünk el, most egy nekünk szimpatikus webböngésző segítségével állíthatunk be.

Egy vezérlővel maximum 128 ajtót tudunk irányítani. Ezenfelül attól sem kell tartanunk, hogy nem lesz elegendő a felhasználókvóta, hiszen 100.000 darab ügyféllel képes gazdálkodni a kiépített rendszer. Mindemellett, perifériától függően, egy felhasználónak adhatunk többféle autentikációs lehetőséget is, mely lehet például a belépőkártyája, ujjlenyomata, QR-kódja, vagy esetleg Bluetooth azonosításra alkalmas telefonja is. Attól sem kell tartanunk, hogy a felügyeleti szoftver hiányával elvesznek a mozgásadataink, ugyanis a vezérlő 600.000 esemény tárolására képes.

Négy elengedhetetlen funkció, amit támogat az új kontroller:

  • Zsilip funkció: A szabályrendszer maximum 32, egymással kapcsolatban lévő ajtó zsilipkapcsolatát teszi lehetővé.
  • Anti-passback funkció: Az anti-passback útvonalon legfeljebb 32 ajtót vonhatunk egy szabályrendszerbe.
  • Első személy nyitási funkció: Mindaddig, amíg az általunk kijelölt személy meg nem érkezik, addig a jogosultsággal rendelkező személyek sem haladhatnak át a beléptetési ponton.
  • Több kártyás beléptetés funkció: Egy ajtón való sikeres áthaladáshoz, több személy azonosítása szükséges.

Az extrák sora azonban itt még nem ér véget!

Az egyszerűbb rendszer kiépítésének céljával egyes kontrollereket, szabványos PoE táplálással is üzemeltethetünk (DS-K2702WX-E1 (P)ésDS-K2702WX-E1). Ezek lehetővé teszik a készülékek és a csatlakoztatott zárak közvetlen áramellátását. Ezenkívül, maximum 2 db ajtó ellátását is biztosítják.

A teljes Hikvision kontroller eszközkínálatot megtalálod weboldalunkon, további információért keresd bizalommal Kereskedelmi Képviselőd az alábbi elérhetőségen: kereskedelem@powerbizt.hu