Hikvision eDVR eszközök - Zöld úton az energiahatékonyság felé!

Hikvision eDVR eszközök - Zöld úton az energiahatékonyság felé!

Környezetbarát és energiahatékony megoldás

Hikvision környezetbarát

Az eSSD technológiának köszönhetően az eDVR sorozat kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos DVR-ek. Ez az energiahatékonyság pedig nemcsak a pénztárcánknak, hanem a környezetnek is kedvez. Az eDVR energiafogyasztása mindössze 5,42-5,82 watt lehet, míg a hagyományos DVR-ek általában 9,48-11 wattot fogyasztanak. A felhasználók évente 40-45 kWh energiamegtakarítást érnek el készülékenként, ami 3000 okostelefon-töltésnek felel meg.

A Beágyazott SSD előnyei
Hikvision beágyazott ssd

A beágyazott meghajtó megfelelő rögzítést biztosít, kiegyensúlyozott teljesítmény mellett. A felhasználók pénzt és időt takarítanak meg, mivel nincs szükség HDD telepítésére, viszont a kibővített kapacitással jobb DVR-teljesítményt élvezhetnek. Emellett a Hikvision úgy tervezte meg az eDVR termékcsaládját, hogy szélsőséges működési körülmények között is megfelelően lássa el feladatát. Az eszközök ütésállóbbak, jobban tűrik a rezgéseket, valamint kisebb valószínűséggel merülnek fel mechanikai problémáik.

Videóelemzés felsőfokon!

A Hikvision lenyűgöző funkciókkal ruházta fel az eDVR-t, ami maximalizálja a videómegfigyelést.

Az eszközök Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkcióval rendelkeznek. Ez lehetővé teszi az ember- és járműérzékelést, rendkívül nagy pontossággal, miközben a téves riasztások száma minimalizálódik. Felhasználóként a valódi fenyegetésre összpontosíthatunk, mivel a rendszer kiszűri a veszélytelen mozgásformákat — például az állatok vagy lehulló falevelek által kiváltott aktivitásokat.

Optimalizált tárhelykihasználtság

Hikvision videóelemzés

A Hikvision Scene-Adaptive Bitrate Control technológia segítségével az eDVR optimalizálja a tárhely kihasználtságát. Ez a funkció intelligensen meghatározza, hogy mennyire fontosak az adott felvételek, és ennek megfelelően változtatja a bitrátát.

Amikor az eDVR elemez egy nagy komplexitású jelenetet (azaz több mozgást tartalmazó képkockákat), magasabb bitrátát rendel hozzá a nagyszerű videóminőség biztosítása érdekében. A kevesebb mozgó objektumot tartalmazó vagy egyáltalán nem mozgó jelenet sokkal alacsonyabb bitrátájú adatfolyamot generál.

Összegezve, a Hikvision eDVR kompakt kialakítása, fejlett funkciói és környezetbarát felépítése mellett a legjobb adattárolási megoldás kisebb felügyeleti rendszerekhez.

Hikvision eDVR