Kínálatban a Hikvision két új 8 megapixeles ColorVu panoráma kamerája

Kínálatban a Hikvision két új 8 megapixeles ColorVu panoráma kamerája

A Hikvision két új ColorVu DS-2CD2387G2P-LSU/SL és DS-2CD2T87G2P-LSU/SL készülékével lehetőség van bel-és kültéri területek színvonalas megfigyelésére. Ezek az innovatív készülékek két 1/1,8"-os progresszív CMOS érzékelőt használnak, hogy 5120 x 1440 felbontású és sokszínű videót rögzítsenek, akár 20 FPS sebességgel. A két lencse képének tökéletes illesztésnek köszönhetően nincsenek vakfoltok a felvételeken. A kamera gyenge fényviszonyok között is (0,0005 Lux) képes színes képet adni, emellett pedig fehér fényes megvilágítással rendelkezik, amely akár 30 méteres távolságra is elér, így biztosítva a színes képet.

A kamera két nagyszerű 4 mm-es fix lencsével van felszerelve, amelyek 180°-os (±10°) vízszintes látómezőt biztosítanak. Az eszköz beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, így akár kétirányú hangkapcsolat is megvalósítható vele. A kamera perimeter alarmos funkciókkal ellátott, tehát a megfigyelt területre tévedt illetéktelen személyeket fehér villogó fénnyel és hangriasztással tarthatjuk távol.

Kamerákat itt éred el

Ezek a kamerák megfelelnek a G, S és T ONVIF protokolloknak, így kompatibilisek a felügyeleti eszközök és szoftverek széles skálájával. Az eszköz maximum 256 GB-os microSD-kártyával szerelhető, minek köszönhetően akár önállóan is képes működni és a felvételeket rögzíteni. Az integrált PoE technológia leegyszerűsíti az eszköz telepítését, mivel egyetlen kábelen keresztül lehetővé teszi az áram-és adatátvitelt.

A kamera IP67-es besorolású fémházban van elhelyezve, amely víz-és porállóvá teszi a biztonságos kültéri használathoz.

A ColorVu technológiának köszönhetően élénk és színes képeket biztosít a nap 24 órájában, még gyenge fényviszonyok mellett is. A készülékek valós (130 dB-es) WDR-el rendelkeznek a tökéletes képminőség elérése érdekében.

Kamerákat itt éred el

Támogatottak a már jól ismert és közkedvelt video tömörítési szabványok - H.265+, H.265, H.264+, H.264 és MJPEG.

Remek választás közterek, parkolók, raktárak és csarnokok effektív megfigyelésére.

A kamerában több analitikai és riasztási funkció is helyet kapott, mint például: mozgásérzékelés (objektumazonosítás), riasztás be-és kimenet, fehér LED riasztási fény, hang riasztás, vonalátlépés, behatolásérzékelés, régió be-és kilépés. Ezek a funkciók mind tovább segítik az eszközt, hogy tökéletes területvédelmet tudjon biztosítani.