Hikvision kétvezetékes HD kaputelefon — egyszerű és sokoldalú

Hikvision kétvezetékes HD kaputelefon — egyszerű és sokoldalú

A társasházi kaputelefon-rendszerek egy része IP-alapon kommunikál, viszont a régebbi megoldások többsége kétvezetékes. Ezek sok esetben elavultak és/vagy nem felelnek meg a kor követelményeinek. Javításuk költséges, vagy alkatrész hiányában lehetetlen, mert a gyártó már nem támogatja a felszerelt termékek kategóriáját. A Hikvision erre az igényre reagálva alkotta meg az új kétvezetékes moduláris kaputelefon-rendszerét, ami sok izgalmas funkcióval bővült.

Korszerűsítés vagy új rendszer kiépítése? Mindkettő lehetséges!

A kétvezetékes HD videókaputelefon ideális megoldás meglévő kaputelefon-rendszer korszerűsítésére, illetve új rendszerek kiépítésére. A régi típusok átépítésénél nincs szükség új kábelhálózat kiépítésére, ezzel nagymértékben csökken a beruházás költsége. A Hikvision kétvezetékes kaputelefonjai eddig csak csillagpontos kialakítást tettek lehetővé, mostantól ez az új termékcsalád már támogatja a felfűzött kialakítást is. Telepítése nem igényel számítástechnikai képzettséget, bárki egyszerűen konfigurálhatja.

A rendszer kültéri egységének a méretei megegyeznek a már jól ismert moduláris kaputelefonéval. Ennek a tulajdonságnak hála a régi kétvezetékes Hikvision kaputelefon is korszerűsíthető.

A Hikvision kétvezetékes moduláris kaputelefon-rendszer struktúrája

A rendszer maximális kiépítéssel 256 db ajtóállomást, 1584 db beltéri egységet kezelhet és ezeket 16 db külön épületként képes elkülönítve szétválasztani.

A beltéri egységek kétféle típusban elérhetők: létezik egy, ami támogatja a Wi-Fi elérést és egy olyan amelyik nem. Az előbbi eszközzel megvalósítható a Hik-Connect applikációs vezérlés (Android, iOS). Ezzel a megoldással a lakóknak lehetőségük van távolról hívást fogadni, sőt, telefonon keresztül ajtót nyitni.

Hikvision mobil app

Kábelezési típusok

Kép 1
Kép 2

Összefoglalva a Hikvision új kétvezetékes kaputelefon-rendszere rugalmas telepítést és izgalmas funkciókat kínál. A maximális kiépítés akár 256 db ajtóállomást és 1584 db beltéri egységet is kezel, a Wi-Fi kompatibilitás pedig lehetővé teszi a távoli ajtónyitást mobiltelefonon keresztül.

További információért fordulj bizalommal Kereskedelmi Képviselődhöz, vagy írj a kereskedelem@powerbizt.hu e-mail címre!