Hikvision LED megoldások – Ragyogás minden egyes képpontban!

Hikvision LED megoldások – Ragyogás minden egyes képpontban!

A Hikvision LED-kijelzői a legkorszerűbb megoldásokat kínálják bármilyen beltéri vagy kültéri igényhez. A képernyők kiváló képminőséggel, nagy felbontással és dinamikus színekkel rendelkeznek, így nyújtva kitörölhetetlen vizuális élményt.  

Cikkünkben ezúttal a kültéri és az alábbi beltéri LED-kijelzőket vesszük górcső alá:

Az eszközök piacra dobásakor a Hikvision nem egy, hanem számos LED-kijelző fajtával rukkolt elő. Íme egy kis ízelítő a változatos palettából:  

Lenyűgöző képminőség – Hikvision kültéri LED-kijelzők 

A különböző időjárási körülményeknek ellenálló Hikvision kültéri fix LED-kijelzők, a hosszú távú tartósságot lebilincselő képminőséggel kombinálják. Az eszközök ideálisak különböző kültéri felhasználásra – a színes reklámoktól egészen a szabadtéri rendezvényekig. Sőt, abban az esetben is kiváló választásnak bizonyulnak, ha nagy fényerőre, vékony burkolatra, P2,5-től P16-ig (pixel pitch) terjedő teljes pixelosztásra, vagy éppen IP65 besorolású víz- és porállóságra vágyunk. 

Színezd ki a mindennapokat! – Hikvision beltéri LED-kijelzők 

A Hikvision sokszínű beltéri LED-kijelző választéka az élénk reklámoktól a dinamikus információs kijelzőkig minden helyzethez tökéletesen illeszkedik. Legyen szó akár egy beltéri LED-falról, vagy egy mobilis LED-képernyőről, minden esetben kitűnő megoldást kínál egyedi igényeinkhez igazodva.

A Hikvision termékkínálatában különböző kivitelű LED-készülékek érhetők el, melyek a kisebb és nagyobb projektek igényeit egyaránt biztosítják.

Nézzük, mely típus hol állja meg a helyét igazán:  

Beltéri alkalmazásokhoz – mint egy bolthelyiség vagy egy pláza – a CGFx LED-falak jelentik a legjobb választást, egy konferenciaterem vagy épület aulája esetében pedig a CWF modellek az ideálisak. 

A nagyobb helyiségekhez – akár egy múzeum vagy kiállítás bejáratához, esetleg egy távfelügyeleti központhoz – a ZWDH LED-falak bizonyulnak a legalkalmasabb választásnak. A beltéri használatot kiegészítő Soft Modul egy hajlítható kijelző, amely erős rugalmassággal rendelkezik, és lehetővé teszi a befelé vagy kifelé történő hajlítást. A Modulok segítségével különféle alakzatokat hozhatunk létre beltéri helyiségekben.
 
A kültéri LED-kijelző termékcsaládban a CLF és GLF típusokat különböztetjük meg. 
Az eszközök legnagyobb előnye, hogy energiatakarékosak és egyszerűen kezelhetőek szoftveresen a Hikvision FocSign program segítségével. A kívánt videót és képeket pillanatok alatt a „vászonra” tudjuk varázsolni, mindössze néhány kattintással! 
 
Ha felkeltettük érdeklődésed, kérdésed merült fel, vagy további információra van szükséged, vedd fel a kapcsolatot Kereskedelmi Képviselőddel vagy Műszaki Csoportunkkal az alábbi elérhetőségen: muszaki@powerbizt.hu