Hikvision társasházi kaputelefonrendszer

Hikvision társasházi kaputelefonrendszer

A Hikvison IP alapú videós kaputelefon társasházi rendszerei széleskörű szolgáltatást nyújtanak, beleértve, hogy a különböző modulokkal és készülékekkel az azonosítás módját számos módon megvalósíthatjuk, kombinálhatjuk. Mivel az IP-hálózatokkal nagyobb adatmennyiséget továbbíthatunk kiváló minőségben, így elérhetővé válnak a biometrikus azonosítási lehetőségek is. Az IP-sorozatú termékek büszkélkedhetnek a CCTV rendszerintegrációs képességekkel, valamint további funkciókkal, például mobilalkalmazás lehetőségével a végtelen szabadságot kínálva.

       

A Hikvison Pro szériás társasházi megoldása akár 500 beltéri állomást is támogat, ez a korlát 10.000 darabra növelhető egy mesterkészülék használatával, amely alkalmassá teszi nagy rendszerek kivitelezését is.

       

Számos integrációs lehetőséget biztosit a rendszer, amellyel nagy rugalmassággal engedi, hogy az az igényekhez legjobban alkalmazkodó rendszert állítsuk össze. Ez azt is jelentheti, hogy integrálhatjuk liftvezérléssel, ujjlenyomat olvasással, arcfelismeréssel és további kényelmi funkciókkal, mint pl. a mobilapplikáció használata.

A Hikvision modern arcfelismerő termináljai képesek kapcsolódni a Pro szériás beltéri egységeihez. 

Ezeket a terminálokat akár kültéren is el lehet helyezni,
ezzel a módszerrel akár a már meglévő kaputelefon kültéri
egységet is helyettesíteni lehet.

Az eszközöket a 4,3 colos kijelzőtől DS-K1T341AM-S(O-STD), egészen a 8 colos kijelzőig DS-K1T680DF-E1 el lehet érni. A Hikvision Mini Moe szériájában helyett kapott két darab 2 megapixeles kamera, ami lehetővé teszi a háromdimenziós arc azonosítást. A biometrikus azonosításnak köszönhetően a regisztrált felhasználók érintésmentesen tudnak áthaladni. A vendégeknek innovatív érintőképernyőn keresztül van lehetőségük becsengetni.

       

Az integráció biztosítja azt is, hogy a népszerű Android operációs rendszer a beltéri egységünk alapját is szolgálja, így lehetőség nyílik, hogy a beltéri egységünkön egyéb applikációinkat is használjuk pl. a vagyonvédelmi vagy lakásautomatizálási rendszerünk felülete. Ehhez a DS-KH9310-WTE1 terméket kell illeszteni a kínálatból.

A Hikvision IP videós kaputelefon megoldása az egyik legjobb választás az épületek kaputelefon- és biztonsági rendszeréhez.