INSITE GOLD bankkártyás fizetés

INSITE GOLD bankkártyás fizetés

A kétlépcsős banki azonosításos bankkártyás fizetés bevezetése óta kaptunk olyan visszajelzéseket, hogy nem minden bankkártyával működik a szolgáltatás kifizetése az INSITE GOLD applikációban.

Az alábbi információkat saját tesztjeink és a kollégák visszajelzései alapján publikáljuk, nem áll szándékunkban se negatív, se pozitív reklámot biztosítani egyik bank felé sem.

Eddig a legtöbb sikertelen fizetési kísérletről szóló visszajelzést a Budapest Bank és az MKB kártyáival kapcsolatban kaptuk.
Pozitív visszajelzést kaptunk az Erste és az OTP bankkártyákkal kapcsolatban, ebből az OTP-s kártyákat saját teszttel is meg tudtuk erősíteni (normál, web- és hitelkártyával is).

Mivel a bankváltás ezen problémára nem valós alternatíva és senkit sem akarunk ilyesmire rábeszélni, ezért megpróbáltunk egy pre-paid kártyás fizetést egy olyan szolgáltatással, ami nem tartozik bankhoz, így jó alternatívát kínálhat a problémás kártyás fizetéseknél. A kártyáról az előre feltöltött összegeket tudjuk fizetésre használni.

A kísérletünk sikerrel zárult, a pre-paid kártyával gond nélkül ki tudtuk egyenlíteni az INSITE GOLD applikációban a szolgáltatás költségét.

Ezért minden telepítéssel foglalkozó cégnek ajánljuk, hogy regisztráljon egy pre-paid kártyát, melyet használhatnak úgy, hogy szükség esetén feltöltik a kívánt összeggel (ez okostelefonról a szolgáltatás applikációjában csupán pár kattintás), majd kifizetik a kártyával az ügyfélnek a szolgáltatást.

Ezen a módon megkerülhetőek a problémás bankok kártyáival történő sikertelen fizetési kísérletek.

Revolut-Kártya

Több pre-paid kártyaszolgáltatás is létezik, mi a REVOLUT szolgáltatásához tartozó kártyát teszteltük.
A REVOLUT kártya regisztrálása biztonságos és ingyenes, csupán egy egyszeri terheléssel ellenőrzik a megadott adatok helyességét.

 

A REVOLUT szolgáltatásról további információkat olvashattok itt:
https://szendreiadam.hu/ szamlak/revolut/

Ingyenes REVOLUT kártyáért kattints a képre.