IPC-2431 kamera széria a Dahuától

IPC-2431 kamera széria a Dahuától

A Dahua IPC-2xxx szériába tartozó, 4 megapixeles kamerák kiváló képet biztosítanak gyenge megvilágítás esetén is, a 0,008 lux érzékenységű, 1/3”-os, Starlight szenzornak köszönhetően. A kamera saját infrareflektora 30-80 méteres hatótávolságú, így családi háztól egészen az ipari környezetig számos területen felhasználható.

A sávszélességet takarékosan felhasználó, ugyanakkor kiemelkedő képminőséget nyújtó SMART H.264+ és H.265+ videokódolás rugalmasan alkalmazkodik az elvárásokhoz, valamint a kép fontos területeit mindig részletgazdagon megjelenítő ROI még alacsony sávszélesség esetén is képes megnövelni a megfigyelt terület kiértékelhetőségét.

A kamerák felszerelési helyzetéhez alkalmazkodva a kép tükrözhető, 90°, 180°, valamint 270°-os szögben elforgatható. Ez lehetővé teszi speciális helyszínek megfigyelését is, így szállodák folyosója, raktársorok, polcrendszerek ellenőrzése is megoldható. A 120 dB-es valós WDR a nagy üvegfelületekkel rendelkező lobbik és irodák megfigyelésére is alkalmassá teszi a kamerákat.

Beépített analitikai funkciók segítik a vonalátlépés és a területre behatolás eseményeinek feldolgozását és hozzá kapcsolt riasztások vezérlését. A kamerákba behelyezhető, maximum 256 GB-os SD-kártya lehetővé teszi a helyi adattárolást. Kép vagy videó mentése történhet időzítetten vagy eseményvezérelten is.

A megfigyelési eseményeken túl – mint például a mozgásérzékelés és az analitika – a kamerák képesek riasztani szabotázs, hibás, megtelt vagy hiányzó SD-kártya, a hálózati kapcsolat megszakadása, IP-cím ütközés és többszörös hibás bejelentkezési kísérlet esetén is.

Mindezen előnyökön kívül, egyes változatoknál hang ki- és bemenet, open kollektoros relékimenet is elérhető.  A kamerák tápellátása 12 V DC táppal vagy PoE tápfeladással történhet. Az időjárástűrésről az IP67-es védelem, míg egyes modelleknél opcionálisan IK10-es vandálbiztos burkolat gondoskodik. A kamerák képe a saját webes felületükön, NVR-ben és a Dahua önálló, Smart PSS, DSS, DMSS szoftvereiben is megtekinthető.