Kaputechnika igényeseknek

Kaputechnika igényeseknek

A Key Automation minőséget és prémium használati élményt nyújtó termékeket fejlesztő olasz vállalat.

A márka által fémjelzett termékkörök a kaputechnikai és garázskapu motorok, automata sorompók, valamint a kertvilágítási rendszer – mindez önálló vezérléssel és kifinomult vezérléstechnikával párosul. A megbízható és gondosan kialakított mechanika hideg és forró környezetben is bizonyított, hiszen a Svéd és Finn zimankóban, valamint az Afrikai és Ausztrál forróságban is egyre nagyobb kereslet jelentkezik a Key termékei iránt.

A Key tervezői tevékenysége a mechanikai és elektronikai kialakításon túl a felhasználói élményt is megvalósítja. Az anyaghasználat – legyen az fém vagy műanyag – minőségi és átgondolt tervezői munka eredménye. A Key termékei igazi „szeretni való” eszközök, amiket jó telepíteni és klassz érzés használni.

Key Automation irodák világszerte
Key kulcstartók

A kutatás-fejlesztés a Key fő profilja, de nagy hangsúlyt helyez a termékek dizájnjának megalkotására, minőségi megjelenésére. Elsőre furcsán hangzik, de a Key motorok igazi lételeme az éjszaka. A fénytechnika ugyanis alapvető tartozéka a motoroknak, legyen az kertkapu vagy garázsajtó, a minőségi világítás mindig ott van. Kertkapuk esetében derítő fényt kapunk a sötét helyeken, a garázskapu rendszer világítással pedig megoldott a garázs szinte teljes megvilágítása. Érdemes közelebbről megvizsgálni a Key termékcsaládot, a képek és a videók magukért beszélnek!

Key_kulcs_mobilon

Kétféle applikáció érhető el a Key rendszereihez, egy kivitelezői és egy felhasználói alkalmazás.

A kivitelezői változat a kalibráción felül elmenti a kivitelezéskori adatokat, és beállítható benne a tervezett szerviz időpontja is.

A felhasználói alkalmazás kényelmes és gyors vezérlést biztosít.

Az applikációk Bluetooth 4.2 LE kapcsolaton keresztül vezérlik a különféle motorokat és a világítási rendszert (NLS).

Key_pics

Night Light System

Az alacsony fogyasztás miatt a Key LED-es lámpák sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos izzók. A Key Automation szerint a Key Garden termékcsalád LED-es lámpája, non-stop éjszakai használat mellett évente legfeljebb egy eurót használ fel. Ebben a számításban azt feltételezzük, hogy a lámpa egész éjjel világít, és hogy az energiaköltség 0,2073 euró / kWh (átlagos költség Olaszországban).


Nicola Michelin

„Körülbelül négy évvel ezelőtt vezettük be az NLS rendszert a stuttgarti K + F kiállításon” – mondja Nicola Michelin, a Key Automation vezérigazgatója. „Ez egy forradalmi rendszer, amely teljesen új a kapu automatizálási iparban. Az innovatív NLS rendszer kezdetben a LED-es lámpák integrálásán alapul a motorokban és a jelző fényekben. A Key Garden termékcsalád természetes kiegészítésként következett.”

„Rendszeresen új termékeket kínálunk termékpalettánkba” – mondja Michelin. „Ebből a célból nagy figyelmet fordítunk a piac igényeire. Jelenleg egy új és nagyon fejlett termék kifejlesztésével vagyunk elfoglalva, válaszolva a piac olyan speciális kérésére, amelyet eddig egyetlen gyártó sem elégített ki. Még nem tudok róla sokat elmondani, kivéve, hogy ez egy olyan termék, amely igazolja cégünk nevét.

A Power biztonságtechnikával kötött disztribútori megállapodásunk értelmében a Key Automation magyarországi képviseletét egyetlen cégre bízzuk. Nagyon szoros és innovatív együttműködés van kialakulóban közöttünk. Bízva a Power Kft. felkészültségében és sok évtizedes tapasztalatában úgy gondoljuk, hogy a Key szakmai és marketing képviselete kiváló kézben van.

Alig várjuk, hogy személyesen is bemutathassuk termékeinket és legújabb fejlesztéseinket!