Lépj szintet a kapuvezérlésben: KUBE és KUBE PRO Okostelefonos Alkalmazások

Lépj szintet a kapuvezérlésben: KUBE és KUBE PRO Okostelefonos Alkalmazások

Ma már az életünk számtalan területén találkozhatunk az automatizálással. Ezek közül az egyik legfontosabb a kapuvezérlés. Gondoljunk csak bele, mekkora könnyebbséget jelent, hogy nem kell kiszállni az autóból a garázsba való behajtáskor, vagy, hogy nem kell a kapuhoz sétálni az udvarba való bejutáshoz. Sőt, ezen túlmenően a Key Automation KUBE és KUBE PRO okostelefonos alkalmazásai még többet kínálnak!

A KUBE és KUBE PRO nem csupán egyszerű alkalmazások a kapu nyitására és zárására. Sokkal többek annál! A KEY CLOUD-dal – az ingyenes felhőszolgáltatással kiegészülve – egy komplett rendszert kínálnak, amely maximalizálja a kényelmet és a hatékonyságot. Ez a megoldás egyaránt előnyös a telepítők és a lakosság számára.

Pontosan mit is nyújtanak ezek az alkalmazások?
Nézzük meg közelebbről!

KUBE: A Kapunyitás Új Dimenziója – a lakosság részére

Gondoltad volna, hogy a kapunyitás lehet egyszerűbb és intelligensebb?

A KUBE ezt lehetővé teszi! A KUBE okostelefonos alkalmazás kifejezetten a lakosság igényeire szabva lett kifejlesztve. Az applikáció egyszerűen kezelhető, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a kapuk távolról, bluetooth-tal történő irányítását. Az extra funkciók közt megtalálható például az időzítő, amin keresztül meghatározott időpontokban, adott embereknek, ideiglenes hozzáférést is biztosíthatunk a be- és kilépéshez.

Ezen kívül lehetőségünk van más okostelefonok hozzáférési jogosultságainak kezelésére is. Így könnyedén adhatunk jogosultságot családtagjainak vagy barátainknak anélkül, hogy fizikailag távirányítót is kellene adni nekik. Ráadásul a KUBE nem csak a kapu mozgatására képes: a KUBE is része az Éjszakai Fényrendszernek (NLS), amely magában foglalja a KEY Automation prémium kategóriás motorjait, a kapu- és a kert háttérvilágítását is! Az alkalmazás segítségével a kapunak és környékének, valamint a kertnek a látványos megvilágítását is könnyen irányíthatják a felhasználók.

Key KUBE

KUBE PRO: Professzionalizmus távolról – a telepítők részére

Key KUBE PRO

A KUBE PRO a telepítők számára nem csak egy egyszerű okostelefonos alkalmazás, hanem egy komplett eszköztár! A professzionális felület bluetooth-os kapcsolaton keresztül lehetővé teszi az automatizálás programozását és konfigurálását, jelentősen leegyszerűsítve a telepítés munkafolyamatát.

A KUBE PRO a távoli eléréstől kezdve, a hibakeresésen- és diagnosztikán át, egészen a rendszer finomhangolásáig számtalan funkciót kínál. Az alkalmazással létrehozhatjuk a telepítések adatbázisát. Mivel az adatok a felhőben tárolódnak, soha nem veszítünk el értékes információkat. Távoli beavatkozásokat is végezhetünk, így probléma esetén nem szükséges a helyszínre sietni.

A rendszer konfigurálása rendkívül egyszerű és intuitív, valamint statisztikákat is látunk a végrehajtott telepítésekről. A heti karbantartási út megtervezése és a termékgarancia pontos kezelése is könnyedén megoldható az alkalmazáson keresztül. Mindez jelentősen csökkenti a hibaelhárításra és karbantartásra fordított időt és költségeket.

KEY CLOUD: Ingyenes felhőszolgáltatás, amely összeköt

A felhőalapú technológiák előnyeit kihasználva a KEY CLOUD egy ingyenes platformot kínál, amely összekapcsolja a KUBE és KUBE PRO alkalmazásokat, így biztosítva a zökkenőmentes kommunikációt a lakosság és a telepítők között. A KEY CLOUD felhőalapú szolgáltatáson keresztül a telepítők bárhol és bármikor egyszerűen hozzáférhetnek a már telepített rendszerekhez, megváltoztathatnak paramétereket távolról, frissítéseket telepíthetnek, vagy akár távoli hibaelhárítást is végezhetnek. Ez a platform nem csak a munkát teszi hatékonyabbá, de a telepítők és a lakosság közötti kommunikációt is leegyszerűsíti, így garantálva a maximális kényelmet és rugalmasságot mindkét fél számára!

Összegezve: A KUBE és KUBE PRO okostelefonos alkalmazások és a KEY CLOUD felhőszolgáltatás szorosan integrálódnak a Key Automation prémium kapu- és bejárati rendszereivel, amelyek teljes körű megoldást nyújtanak a kapuautomatizálás terén. A KUBE és KUBE PRO az Éjszakai Fényrendszer (NLS) részét képezik és lehetővé teszik a kapu automatizálás egyszerű intuitív vezérlését és programozását. Ezzel az új megközelítéssel a lakosság és a telepítők is nyernek, hiszen egyszerűen kezelhetik a kapu- és bejárati rendszereket, biztosítva ezzel a saját biztonságukat és kényelmüket. Bátran kijelenthetjük: A KUBE és KUBE PRO a modern technológia legjobb példái közé tartoznak a kapuautomatizálás terén!