Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval

Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval

A hagyományos beléptetés-ellenőrzés egyik hátránya, hogy az ellenőrző ponton való áthaladáshoz fizikai kártyát kell használnunk. Mindennapos probléma, hogy a látogatók a belépő ponthoz érve nem találják meg azonnal a kártyájukat, így hosszú perceket töltenek el annak keresésével. Emiatt pedig a belépésre várakozók száma megnő, és összegyűlik egy kisebb vagy nagyobb bosszankodó tömeg. Ennél még rosszabb eshetőség, amikor a felhasználó az autóban, vagy otthon felejti kártyáját, vagy végérvényesen elhagyja azt.

Így az üzemeltető számára a beléptetés-ellenőrzés egy hosszadalmas, bonyolult, és költséges folyamattá válik, hiszen az otthonfelejtett, vagy elhagyott kártyákat pótolnia is kell. Ráadásul az elvesztett kártyákat szükséges törölni a rendszerből, majd új jogosultságokat beállítani a felhasználóknak. Ez a mindennapi probléma a telepítők számára rendkívül pénz- és időigényes.

Stid Stid mobil ID

A STid élen jár az érintésnélküli beléptető termékek fejlesztésében! Innovatív megoldásaik közül az egyik, hogy okostelefonunkat beléptetőkártyává alakíthatjuk. Ehhez pedig csak egy kártyaolvasóra, és az ingyenes STid Mobile ID alkalmazásra van szükség.

Melyik kártyaolvasót válaszd a telefonos beléptetéshez? Segítünk!

Válaszd a világbajnokot — STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasó

A STid olvasók tartósságát egy sor törésteszt igazolta, megfelelnek az IP65-ös és az IK10-es szabványoknak is. Az olvasómodellek különböző típusú kommunikációs interfészeket kínálnak, beleértve az OSDP, SSCP és Wiegand interfészeket, így az olvasók kompatibilisek a piacon lévő számos beléptetőrendszerrel.

Az Architect Blue sorozat egyik ékkövének is nevezhetjük az ARC1S/BT típust. Az eszköz Mifare 13,56 MHz-es, EV2 & EV3 okoskártya technológiával és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, és világszerte a legtöbb díjjal rendelkező kártyaolvasó!

Stid ARC1S/BT

Az ARC1S/BT beltéri és kültéri használatra, változatos igényekhez is megfelelő:

  • Alkalmazottak, látogatók, és munkaállomások ellenőrzése is megoldható segítségével
  • Éttermekben, kantinokban, automatákhoz és nyomtatókhoz is használható
  • Parkoláshoz, flottakezeléshez, autómegosztáshoz is remek választás

Miért is éri meg belépőkártyaként használni a telefonunk?

98%-ban

a munkavállalók inkább akadálynak élik meg a hagyományos kártyás beléptetést.

Viszont a STid Mobile ID nagyszerű felhasználói élményt nyújt, ami ezáltal fokozza a biztonságot.

70%-a

a cégek biztonsági rendszerének külső szereplőre támaszkodik.

A STid Mobile ID képes kizárólag saját hálózaton működni.

90%-a

a cégeknek úgy gondolja, adatai veszélyben vannak.

A STid az adatok tárolása vonatkozásában a modern titkosítási szabványok előnyeit használja ki.

+50%-a

a kártyakezelés költségei a fizikai nyomtatásához, testreszabáshoz és kiosztásához kapcsolódik.

A STid Mobile ID jelentősen csökkenti ezeket a költségeket, mivel lehetővé teszi a virtuális kártyák létrehozását, átadását és visszavonását egy kattintással!

Az ARC1S/BT kártyaolvasó diszkrét méretének és keskeny, kompakt kialakításának köszönhetően az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ha okostelefonunk beléptetőkártyaként használnánk!

A felhasználó- és telepítőbarát STid Mobile ID applikáció

A STid Mobile ID virtuális kártya új lehetőségeket kínál arra, hogy Android vagy iOS platformos mobiltelefonod biztonságos belépőkártyává váljon, amellyel kényelmesen és testreszabható módon léphetünk be a különböző helyiségekbe.

Mivel az ARC1S/BT beltéri és kültéri terepre is megfelelő választás, egységes megjelenést alakíthatunk ki az egész üzemeltetési területen!

Stid kültéri és beltéri

Az alkalmazás letölthető a Google Play Store és Apple Store áruházakból, és telepítés után azonnal használható. Az applikációban többfaktoros hitelesítési opció is elérhető. A belépéshez feltételként megszabhatjuk az okostelefon feloldását PIN-kóddal, vagy biometrikus adatokkal. Továbbá a Mobile ID titkosítási és hitelesítési módszerekkel biztosítja a telefonon tárolt hozzáférési adatok védelmét, a biztonsági kulcsok pedig nem tárolódnak az alkalmazásban!

Meglévő rendszerekbe integrálható

A beléptetőrendszerek átalakítása zökkenőmentes!

Könnyen telepíthető

A későbbiekben sem igényel hosszadalmas beállításokat!

Gyorsan telepíthető

A STid Mobile ID-hez telepítéskor egy ingyenes virtuális kártya is jár!

Válassz az ARC1S/BT ötféle egyedi belépési módja közül!

Kártya üzemmód

A belépéshez a kártya helyett érintsd a mobiltelefonod az olvasóhoz.

“Tap-Tap” üzemmód

A belépéshez koppints duplán a telefonra, ami akár a zsebedben is maradhat.

Távoli üzemmód

A belépéshez nyomj egy gombot a mobilalkalmazásban, minden alkalommal, amikor nyitni szeretnéd az ajtót, sorompót, garázskaput, vagy bármi mást.

Kéz nélküli üzemmód

A rendszer automatikusan kinyitja az ajtót az előre konfigurált távolságról (5 cm és 20 m között állítható).

 

Hang üzemmód

Ajtónyitás hangutasítással iPhone készülékről (iOS)

*A kártya üzemmód az alkalmazás letöltésével ingyenesen használható, míg a többi belépési módhoz licenc beszerzése szükséges.

Az ARC1S/BT kártyaolvasó ötféle belépési módot támogat. Így az üzemeltetők és felhasználók valóban egyedi igényeik alapján választhatják ki a nekik megfelelőt!

Spórolj időt és pénzt a STiddel!

Ahogy a többi STid olvasó, úgy az ARC1S/BT típus tartósságát is számos törésteszt igazolta, így hosszútávon is remek befektetésnek bizonyul! A STid ID alkalmazás használatával pedig többé nem szükséges fizikai kártyát adni a látogatóknak és az alkalmazottaknak, így nincs szükség a kártyák pótlására sem.

Ezáltal nemcsak a költségeink csökkennek, hanem időt is spórolunk: a Mobile ID portál segítségével a belépési jogosultság létrehozása, kezelése, kiadása és visszavonása is rendkívül hatékony.

A kártyaolvasók konfigurálása okostelefonon keresztül az ingyenes STid Settings mobilalkalmazás segítségével is megoldható, nincs szükség fizikai programozókártya használatára.

Testreszabható és biztonságos virtuális kártyahasználat

Stid virtuális kártyák
A virtuális kártyák terén választhatunk az alap és a prémium szint között. A Prémium kártya előnye, hogy teljes mértékben testreszabható! Kiválaszthatjuk rajta a kártya hátterét, a cég logóját, a felhasználó fényképét, akár nevét és titulusát is — és ez csak néhány ötlet a lehetőségeink közül. Ideiglenes igazolványt is kiállíthatunk, amit a látogató távozásakor a visszavonás opcióval kapcsolhatunk ki. Ezek a funkciók mind emelik a felhasználói élményt, így a beléptetés-ellenőrzés hatékonyabb és problémamentesebb. A STid Mobile ID Apple Watch karórával is használható, és kompatibilis az ARC1S/BT olvasóval!

Összefoglalva az okostelefonos beléptetés idő- és költségtakarékos az üzemeltetők számára, miközben nagyszerű felhasználói élményt is nyújt. Az ARC1S/BT kártyaolvasó beltéri és kültéri használatra is remek választás — a STid Mobile ID-vel kiegészítve a beléptetés egyszerű, gyors, biztonságos, és igényeinkre szabható!