Parkoló Parádé – újabb sikeres szakmai nap a Power Kft. rendezésében

Parkoló Parádé – újabb sikeres szakmai nap a Power Kft. rendezésében

Május 20-án szabad volt a bejárás a Power Kft. Külső Mester utcai telephelyére. A sorompóink szó szerint felnyíltak, és kezdetét vette szakmai napunk, a Parkoló Parádé. A  rendezvényen működés közben mutattuk be a mechanikus és elektronikus beléptetéssel kapcsolatos korszerű és innovatív megoldásainkat.

Több mint 12 márkánk teljes választékát vonultattuk fel.

A résztvevők meglévő és új ügyfeleinkből álltak, de természetesen jelen voltak a beruházók és beszállítóink is. Külföldi partnereink közül a Key Automation vezetői tették tiszteletüket, míg a STid részéről támogató kolléga segítette a munkánkat.

Közel 300-an jöttek el, ami bizonyítja, hogy a Power Biztonságtechnikai Kft. nem csak nevében képviseli az erőt ebben a szegmensben.

Cégünk ezzel a rendezvénnyel úttörő a magyarországi biztonságtechnikai piacon, mivel korábban senki sem szervezett hasonló tematikájú és méretű szakmai napot egy specifikus termékkör bemutatására.

A látogatóknak a megérkezésnél egy parkolóhely-számláló mutatta a még szabad parkolóhelyek számát, majd egy ún. Üvegkapun kellett regisztrálniuk és belépniük a rendezvényre.

Az Üvegkapu (rendszer) különlegessége az, hogy hamarosan minden 700 M Ft feletti közbeszerzést érintő építkezés bejáratánál kötelező lesz használni a belépők száma és azonosítása miatt.

A sikeres regisztrációt követően a sátor alatt feltárult a sorompók és a beléptetőrendszerek csodálatos világa, az egyszerűbbektől a bonyolultabb forgóvillás kapukig minden megtekinthető és kipróbálható volt.    

Az eszközök mellett felkészült kollégák várták az érdeklődő kérdéseket és segítettek felmérni egy-egy adott vállalkozás igényeit is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az emeleti konferenciateremben tartott előadásokat délelőtt és délután is meghallgathatták a látogatók.

A résztvevők kényelmét food truckok biztosították, ahol kézműves hamburger, finom kávé és különféle frissítők álltak a vendégek rendelkezésére. Lehetőség volt a kötetlen beszélgetésekre, a kapcsolatépítésekre is, és a jó hangulatnak köszönhetően sokan több órán keresztül is velünk maradtak.

A rendezvény sikerét a nagy számban megjelenő vendégek és a fellelt új üzleti lehetőségek jelentik.

 Köszönjük!