Predor Phantom - Négyajtós vezérlőegység

Predor Phantom - Négyajtós vezérlőegység

BIZTONSÁG, INTEGRÁLHATÓSÁG, STABILITÁS

A Predor Phantom vezérlő elődjéhez képest jóval erősebb processzorral és nagyobb memóriával rendelkezik. A modern biztonságtechnikai rendszerekkel könnyen integrálható számos új perifériájának köszönhetően.

KOMPATIBILITÁS

A Predor Phantom vezérlő tökéletesen kompatibilis elődjével, a Sentinel vezérlővel, így a régi rendszerek Phantom vezérlőkkel is bővíthetők. Az új vezérlő felfogatási pontjai is megegyeznek, így a korábbi dobozába átalakítás nélkül beszerelhető.

EGYSZERŰ SZERELÉS

A rendszer az aktuális beállításoknak megfelelő bekötési rajzot készít minden vezérlőhöz, melyet akár ki is nyomtathat.

ÖNÁLLÓ MŰKÖDÉS

A vezérlő 100 000 felhasználót, 200 000 azonosítót és 250 000 eseményt képes tárolni, így önálló működési módban, szerverkapcsolat nélkül is tökéletesen ellátja a beléptetési feladatokat

EGYSZERŰ ÉS GYORS KONFIGURÁCIÓ

Automatikus hálózatfelderítésnek köszönhetően a kliens automatikusan megtalálja a hálózatra kötött vezérlőket. A telepítendő rendszer teljes beállítását elvégezheti akár otthon is, a helyszínen csupán fel kell töltenie a beállításokat.

PROGRAMOZHATÓ BE- ÉS KIMENETEK

2-2 db bemenetet és relés kimenetet használhat egyéb rendszerekkel, eszközökkel történő integrációra, illetve többlépcsős ellenőrzésre is. Ilyen például a szondáztatás vagy a csomagellenőrzés.