Sikeresen zárult a  SecuriForum!

Sikeresen zárult a SecuriForum!

Múlt héten került megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia Budapesten, a Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpontban.

Prémium szponzorként felkészült munkatársakkal vártuk a meglévő Partnereinket és leendő Ügyfeleinket.

Bemutattuk több mint 10 márka legújabb és legérdekesebb termékeit, és áttekintettük a megoldásalapú rendszerek és a speciális eszközök széles skáláját. Rámutattunk az automatizáció, a mesterséges intelligencia, valamint az érzékeléstechnológia legújabb lehetőségeire.

Vállalatunk fontosnak tartja a fenntarthatóságot, ezért a standunkat kizárólag olyan elemekből építettük fel, amit később is fel tudunk használni eszközeink hatékony bemutatásához.

Felkészült kollégáink gondozásában élőben is kipróbálhatóak voltak termékeink.

Külföldi szakértőkkel támogatta megjelenésünket a STid és a HEXAGON is.

A konferencián a Power részéről Boros György, és Menyhárt Tamás prezentált. Olyan érdekes és aktuális témákkal készültek, mint a hatékonyságnövelés és a videómegfigyelő és beléptető rendszerek kiválasztása az új kiterjesztett kibervédelmi előírások (NIS2) tükrében.

Az esemény két napja alatt sok érdeklődőt fogadtunk.

Szeretnénk megköszönni kollégáink elkötelezett és magas színvonalú szakmai munkáját. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy ennyien eljöttetek!

Köszönjük, és találkozzunk legközelebb is.

Nézd meg a videó összefoglalónkat