Tansa mechanikai beléptetés

Tansa mechanikai beléptetés

Korlátok nélkül

A mechanikai beléptetés az első pont, ahol szelektálni, korlátozni lehet a beléptetni kívánt személyeket. De nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények közt és milyen gyorsan tesszük. A Tansa hosszú évek óta nagy figyelmet fordít a forgóvillák, forgókapuk, gyorskapuk, lengőkapuk fejlesztésére és az egyedi megrendelői igények teljesítésére.

Vegyünk például egy közepes méretű céget, ahol fontos, hogy egyszerre csak egy személy haladjon át a bejáratnál. Ide tökéletes választás lehet a Tansa forgóvillája, kétirányú áthaladás vezérléssel és veszély esetén ejtőkar funkcióval. LTT-313 Eco_E

Akár nagyobb építkezésekre is biztonsággal tervezhetünk forgóvillás beléptetést. Nagyobb igénybevételhez viszont az egylábon álló kivitel kevésnek bizonyulhat, ezért oda a híd alakú kivitelt célszerű letelepíteni. A fokozott igénybevétel miatt ebben a konstrukcióban már érdemes a motorizált kivitelt választani. LTT-303Eco  M E

A forgóvillákon kívül választhatunk lengőkapukat is, ezek az eszközök ideális esetben alkalmi áthaladásra lettek tervezve. Általános felhasználási területük például kerekesszékes áthaladás biztosítása, nagyobb csomag áthaladásának biztosítása, nem regisztrált vendégek átengedése. Választhatunk manuális vagy motoros lengőkapukat igény szerint. Ideiglenes telepítés esetén a lengőkapukat szerelhetjük egy rozsdamentes talpazatra is.


Folytassuk az utunkat egy előkelő, modern irodaházba, ahol a minőség és a precizitás egybeforrva találkozik. Ebbe a környezetbe is nyugodtan válogathatunk a Tansa palettájából, de ide már a forgóvillák túl puritánnak bizonyulnának. Ezért ide a letisztult modern gyorskapukból fogunk szemezgetni, indulás képen az LTOP-111 szériát vegyük górcső alá. Ezzel a típussal kialakíthatunk egy, vagy több folyosót így szabályozva az emberek áthaladását. A gyorskapu testét AISI 304 masszív rozsdamentes acéllemezek borítják, az elegáns megjelenést tovább fokozva a felületén egyetlen csavart sem lehet találni. Ehelyett a tervezői ezt a feladatot úgy oldották meg, hogy a szereléshez szükséges elemeket mágneses kapcsolat tartja a helyén. Így a telepítésre fordított idő is lényegesen lecsökken. A biztonságról 6 darab beépített fotocella gondoskodik, így elkerülhető, hogy egy nem várt pillanatban fennakadást okozzon a visszazáródó kapuszárny.

A gyorskapuk tetején található edzett üveg alá lehetősségünk van kártyaolvasókat beépíteni, az üvegpanelek tetején jól látható szimbólumok mutatják a rejtett olvasók pontos elhelyezkedését. Ezen felül egyedi saját céges logóval is elláthatjuk a gyorskapuk szárnyait, ezt gyártói minőségben, már a rendelés leadásánál igényelni lehet.


Záró akkordként elérkeztünk a teljes magasságú forgókapukig, ezekkel a robosztus szerkezetekkel igazán impozáns létesítményeknek irányíthatjuk a személy bebocsájtását. Kialakításukat tekintve lehetnek egy, illetve két áthaladási folyosóval ellátva. Az áthaladást korlátozó karok készülhetnek masszív fémszerkezetből.
LTF-213D SZ


De, mint minden esetben itt is dönthetünk az elegáns megjelenés mellett is, és választhatjuk az edzett üvegpanelekkel szerelt változatot.
LTF-514 SZ