Új szállítási lehetőségek, újra elérhető díjmentes szállítási mód

Új szállítási lehetőségek, újra elérhető díjmentes szállítási mód

A világpiaci hatások okozta folyamatos változások miatt szükségesnek éreztük, hogy olyan megoldásokkal bővítsük szolgáltatásaink körét, aminek segítségével átláthatóbbá és kiszámíthatóbbá tudjuk tenni az átvételi lehetőségeinket.

Korábbi évek tapasztalata alapján szükségesnek éreztük visszahozni a díjmentes szállítást valamilyen formában és behozni az általános szállítási lehetőségek mellé a speciális, túlméretes vagy prémium szolgáltatásokat is.

2023. 05. 15-től élesedett a webáruházunk új átvételi lehetőségek aloldala, ahonnan már elérhetőek az új nevesített szállítási módjaink és a forgalmazott termékeink méret kategória szerinti vizsgálattal.

Mi változott?

  • - Átnevezésre kerültek átvételi módjaink, és újakat vezettünk be.
  • - Rövid leírásokat tartalmazó információs gombokat helyeztünk el az átvételi módok mellé.
  • - Újra elérhető egy ingyenes szállítástípus, mely az értékhatár alatt kínál díjmentes opciót:
  • - Bevezettük a Túlméretes szállítást, ami választható Speditőrrel vagy Depóba érkeztetéssel.
  • - A raklapos és túlméretes termékek saját jelölést kaptak az adatlapjukon.
  • - Az átvételi időablak részszállítástól függően dinamikusan változik, és automatikusan frissül a legkorábban elérhető dátumra.
  • - Beállítható új értesítendő személy áruátvételi jogosultsággal, ami később is szerkeszthető marad.
  • - Új értesítési üzenetek a rendelés tételeinek elérhetőségével kapcsolatban.
  • - Kibővítettük az e-mailben küldött rendelés visszaigazolásokat.

Megmaradt a nettó 50.000 Ft értékhatár alatti rendelésekre érvényes nettó 2.000 Ft szállítási díj az Aznapi, a GLS és az Express One csomagokra, a túlméretes szállításokra pedig egyedi ajánlatot készítünk számodra.

Díjmentes házhozszállításhoz válaszd a FámaFutár szállítást, vagy vásárolj 50.000Ft kosárérték fölött.

Ingyenes szállítási módunkat választottad! A megújult szállítási feltételeinkről többet is megtudhatsz itt.

Fontos tudnod, hogy a szállítási költségeket leadott rendelésenként kezeljük, függetlenül az egy munkanapon belül leadott összes rendelésed értékétől. Rendeléseidet a rendszer automatikusan osztja el a készlettel rendelkező raktáraink között, ezért a szállítások különböző raktárakból is elindulhatnak. Értékhatár fölötti elosztott rendelés esetén nem, az alatt pedig csak egy szállítási díjat számolunk fel.

Változik továbbá a túlméretes és raklapos áruk szállítása is, melyről a termékek adatlapján és a kosár folyamat alatt figyelmeztető üzenetben is tájékoztatunk.

A túlméretes áruk szállítása esetén a választható legrövidebb csomagos kézbesítési idő 72 óra.

A túlsúlyos vagy másnéven raklapos terjedelmű áruk szállítása pedig értékhatártól függetlenül szállítási díjköteles marad. A túlsúlyos kategória részleteit a szállítási feltételek menüpontban tudod Elolvasni.