Vészvilágítási rendszerek a POWER-től

Vészvilágítási rendszerek a POWER-től

Elérhető kínálatunkban két gyártó vészvilágítási termékcsaládja. Az egyszerűbb megoldásokra a PH Svesis EXIDUS és ARCO termékeit használhatjuk, melyek 230 V-os betáplálású, akkumulátoros vészvilágítók, míg a Hochiki FIREscape rendszerével professzionális, központilag felügyelt és szünetmentesített gyengeáramú rendszer alakítható ki.

phsvesis és hochiki termekek

A PH Svesis kínálatába a 230 V-os, beltéri, önállóan szerelhető akkumulátoros lámpák kerültek.

Az EXIDUS kijáratjelző elérhető 20 és 30 méterről látható tablómérettel, jobbra, balra és le irányú piktogramokkal.
Rendelni a megfelelő piktogramú változatot kell. Szerelhetjük oldalfalra és mennyezetre is.

Az ARCO vészvilágító lámpa irányfényként vagy vészeseti területvilágítóként használható.
Szerelhetjük oldalfalra és mennyezetre is.

Közös tulajdonságaik:

  •    ➔ Helyi állapot- és hibajelzéssel rendelkeznek
  •    ➔ Fogyasztásuk kevesebb, mint 5 VA
  •    ➔ A megvilágításról 12 db LED gondoskodik
  •    ➔ A szünetmentesítést egy 3,6 V-os, 1 Ah-s NiCd akkumulátor biztosítja
phsvesis exidus és arco

A termékekre 3 év gyártói garancia biztosított, az akkumulátorokra 1 év.

A Hochiki kínálatában a FIREscape komplett vészvilágítási rendszert találjuk.

A rendszer lelke a FIREscape EL-2 címzett vészvilágítás-vezérlőpanel, amely köré az egész rendszer épül. A központ tartalmazza a központi szünetmentesítést. A címezhető, önálló LED-es lámpatestek és kijáratjelzők árnyékolt, alacsony feszültségű (40 V) kábelen csatlakoznak. A FIREscape egy teljesen önellenőrző és öntesztelő rendszer, mely könnyen telepíthető és karbantartható.

Az EL-2 vészvilágítás-vezérlőpanel 2 hurkos kivitelben érhető el, hurkonként 127 db kijáratjelző lámpát, jelzőfényt vagy I/O eszközt kezel. Normál üzemben a központ szolgáltatja a működési feszültséget a világító egységeknek, valamint folyamatosan teszteli és ellenőrzi azokat. Az összes esemény a panel memóriájában kerül naplózásra, amihez az EL-KP billentyűzettel férhetünk hozzá.

A rendszer elemei között megtalálhatjuk a kijáratjelző fényeket 20 és 40 méterről látható tablómérettel, fali, mennyezeti és álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben; a folyosói és szabadtéri vészvilágító lámpatesteket; valamint I/O modult. A lámpatestekhez elérhetőek süllyesztő keretek, tartókonzolok és kültéri szereléshez való burkolatok is.

A rendszer felügyeletét egy telepítői és karbantartó szoftver is segíti, amivel konfigurálhatóak a világítási szintek, meghatározhatóak a világítási területek, valamint beállíthatóak a bemeneti és kimeneti paraméterek.

FIREscape-rendszer

Egyetlen vészkijárati jelzőlámpára van szükség egy kis üzletben?
Egy komplett irodaház vészvilágítási rendszerét kell kivitelezni, központi felügyelettel?
Mindkét kérdésre van válaszunk.

Kisebb rendszereit a PH Svesis eszközeivel, nagyobb projektjeit a Hochiki FIREscape rendszerével tudja minden igényt kielégítően megoldani.