ACER

Tökéletes üzleti gépek
minden üzleti mérethez

Az 1976-ban alapított Acer a világ egyik vezető ICT-vállalata (Information and Communication Technology), amely több mint 160 országban van jelen.

Ahogy az Acer az iparral és a változó életmóddal együtt fejlődik, egy olyan világ megteremtésére összpontosít, ahol a hardverek, szoftverek és szolgáltatások összeolvadnak egymással, ökoszisztémákat hozva létre, és új lehetőségeket nyitva a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt.

Az Acer 7500 alkalmazottja elkötelezett az emberek és a technológia közötti korlátokat áttörő termékek és megoldások kutatása, tervezése, marketingje, értékesítése és támogatása mellett.


A zászlóshajó Acer termékcsaládon (a világ egyik legkeresettebb terméke) kívül Gateway, eMachines és Packard Bell számítógépeket is forgalmaz. Az Acer egyéb termékei közé tartoznak a szerverek, tárolórendszerek, okostelefonok, projektorok, LCD televíziók, digitális fényképezőgépek és a monitorok. A vállalat a Build Your Own Cloud nevű programon keresztül az eszközök felhőn keresztüli összekapcsolását is biztosítja.

A gyártást kiszervezõ Acer viszonteladókon és forgalmazókon keresztül értékesít világszerte.

 
Monitorok
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Acer gyártói honlapját!

Termék 21 darab

Rendezés