Apollo

A TŰZJELZŐ ÉS RIASZTÓ
KÉSZÜLÉKEK GYÁRTÁSÁNAK SPECIALISTÁI

Olyan kiváló minőségű tűzérzékelő megoldások tervezésére és gyártására szakosodtunk, amelyek a világ több mint 100 országában védik meg az embereket a tűztől.

2009-ben elnyertük a Királyi Oklevelet a királynő háza számára nyújtott magas szintű személyes szolgáltatásaink elismeréseként. Folyamatosan arra törekszünk, hogy kivételes ügyfélélményt nyújtsunk minden egyénnek, vállalatnak és szervezetnek, akikkel együtt dolgozunk.

Az Egyesült Királyság déli partján, a Hampshire-i Havantban van a székhelyünk. Amerikában, Kínában, Dubaiban, Németországban és Indiában található regionális irodáinkon keresztül működünk és mind az öt kontinensen támogatjuk a partner- és forgalmazói hálózatunkat. Büszkék vagyunk arra, hogy a Halma életmentő technológiai vállalatcsoport tagja lehetünk.

Célunk egy olyan kultúra kialakítása, amely elősegíti a vállalkozói szellemet, bátorítja és jutalmazza azokat, akik kezdeményezőkészséget mutatnak és felelősséget vállalnak. Hiszünk abban, hogy embereink elkötelezettek és maximálisan kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket.

 
Modulok - kézi jelzésadók
Modulok - kézi jelzésadók
Ugrás a kínálathoz
 
Hang és fényjelzők
Hang és fényjelzők
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző érzékelők
Tűzjelző érzékelők
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel az Apollo gyártói honlapját!

Termék 56 darab

Rendezés