ASC Global

AUTOMATION, SECURITY,COMFORT

GSM kapunyitók, GSM/GPRS/4G/IP átjelzők és vonalszimulátorok, GSM kaputelefon, Távfelügyeleti rendszerek, WiFi/Bluetooth vezérlés

Az ASC Global Magyarország Kft. GSM/GPRS és IP modulok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik 2010 óta.

A közel tízéves szakmai tapasztalatunk és partnereink bizalmának köszönhetően, mára már számos európai és Európán túli cég beszállítói lehetünk. Termékeinket 26 országban forgalmazzák és használják távvezérléshez, átjelzéshez vagy távfelügyeleti rendszerekhez.

2018 nyara óta az olaszországi 1Contol gyártó kizárólagos hazai importőrei vagyunk, melynek köszönhetően a Solo és a Solo Evo termékek forgalmazását és technikai hátterét is biztosítjuk.

2019 elejétől elérhetőek IoT termékeink (Wifi/Bluetooth Controller és Wifi/Bluetooth Programmer).


Cégünk meghatározó szerepet tölt be a biztonságtechnika, kaputelefon és az automatizálás területén. Filozófiánk, hogy mindig a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek, melynek köszönhetően hosszútávú együttműködést remélünk. A végfelhasználói igényeken túl, a telepítői elvárásoknak is célunk megfelelni, mindamellett, hogy viszonteladóink és stratégiai partnereink érdekeit is szem előtt tartjuk.

Az export piaci érdeklődésnek köszönhetően szakosodott munkatársaink biztosítják a gyors és precíz szolgáltatást, illetve szükség esetén a segítségnyújtást. Partnereink kényelme érdekében személyre szabott weboldalakon, leírásokon és hírleveleken keresztül biztosítjuk, hogy folyamatosan naprakészek legyenek fejlesztéseinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A termékek megoldást nyújtanak távvezérlésre, automatizálásra, átjelzésre.

 
Kommunikációs modulok
Kommunikációs modulok
Ugrás a kínálathoz
 
Kiegészítők
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a ASC Global gyártói honlapját!

Termék 31 darab

Rendezés