Asus

Minőségi élmény felsőfokon


Alaplapok, számítógépek, monitorok, grafikus kártyák és egyéb technológiai megoldások


Az Asus szenvedélyes a technológia iránt és az innováció hajtja. Álmodnak és arra törekednek, hogy mindenki számára erőfeszítés nélküli és örömteli digitális életet teremtsenek. Mindig hihetetlen ötleteket és tapasztalatokat keresnek, hogy minden tevékenységükben a legjobb eredményeket tudják nyújtani.

 

Az 1989-ben alapított ASUS egy multinacionális vállalat, amely a világ legjobb alaplapjairól és kiváló minőségű személyi számítógépeiről, monitorjairól, grafikus kártyáiról, útválasztóiról és egyéb technológiai megoldásairól ismert. Az ASUS ma új generációs intelligens technológiákat tervez és épít, hogy olyan élményeket nyújtson, amelyek mindenhol javítják az emberek életét. Az ASUS elkötelezett az innováció és a legmagasabb szintű minőség iránt minden tevékenysége során.

Arra törekednek, hogy a világ innovatív vezető technológiai vállalatává váljanak, és a folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatásportfólió továbbra is világszerte figyelemre méltó legyen.

2019-ben az ASUS több mint tizenegy díjat kapott a világ legrangosabb szervezeteitől és médiacsoportjaitól, a Fortune a világ legcsodálatosabb vállalatai közé, a Forbes pedig a legjobban elismert vállalatok közé sorolta. Mindegyik díj a tökéletesség iránti könyörtelen törekvésről tanúskodik, miközben olyan technológiákat hoztak létre, amely mindenhol javítja az emberek életét.

Az ASUS szenvedélyes a technológia iránt és az innováció hajtja. Álmodnak és arra törekednek, hogy mindenki számára erőfeszítés nélküli és örömteli digitális életet teremtsenek.

 

 
Monitorok
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Asus hivatalos honlapját!

Termék 9 darab

Rendezés