AVS

Több mint 45 éve vezető szerepben az elektronikus biztonsági piacon!

Az AVS ELECTRONICS 1974 óta vezető szerepet tölt be az elektronikus biztonsági rendszerek piacán. Ötleteket tervezünk, fejlesztünk és gyártunk elektronikus biztonsági rendszereket, melyek mérföldkövet jelentenek a minőség és a design terén az olasz piacon és világszerte.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS
Kutatási és fejlesztési részlegünkön mindennap új ötletek születnek, és a mérnökökből álló csapatunknak köszönhetően képesek vagyunk technológiailag biztonságos és intuitív megoldásokat kínálni a telepítők számára.

TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ
A technológiai innováció a vállalati küldetésünk alapja: a behatolásjelző rendszerek tanulmányozása és tervezése élvonalbeli technológiai megoldásokkal, amelyek képesek az európai biztonsági piacon elismerést kivívni az innovációnak, valamint a telepítők és a végfelhasználók piaci igényeinek hatékony előrejelzésének köszönhetően.

TECHNIKAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
Mindig Ön mellett állunk: a tervezéstől a termékválasztáson át a telepítésig és az értékesítés után is. A folyamatosan frissített, képzett HelpDesk folyamatos telefonos technikai segítséget nyújt, hogy minden ügyféligényt kielégíthessen.

MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM
ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk a vállalatirányítási rendszerre és OHSAS 18001 tanúsítvánnyal a munkavédelmi irányítási rendszerre vonatkozóan. A gyártási folyamat minőségét a pontos működési eljárások alkalmazásának és a szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően minden szinten garantáljuk.

 
Füstágyúk
 
Kiegészítők
 
Szirénák
 
Radarsorompók
 
Tűzjelző érzékelők
Tűzjelző érzékelők
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a AVS electronics gyártói honlapját!

Termék 48 darab

Rendezés