Cambium Networks

Vezeték nélküli szélessávú megoldások


Megbízható, méretezhető és biztonságos


A Cambium Networks a vezeték nélküli szélessávú megoldások vezető globális szolgáltatója. Megbízható, méretezhető és biztonságos WiFi és vezeték nélküli szélessávú pont-pont (PTP) és pont-több pont (PMP) platformok kiterjedt portfóliójával rendelkezik, amelyeket felhőalapú szoftverek kezelnek.

A Cambium Networks minden szolgáltató számára lehetővé teszi: vállalkozások, kormányzati és katonai ügynökségek, olaj-, gáz- és közüzemi szolgáltató társaságok, internet szolgáltatók és a közbiztonsági hálózatok a hatékony kommunikációs hálózatok kiépítését. A felhasználók extrém távolságok esetében is, akár 200 kilométerre lévő hegycsúcsokon keresztül is elérhetőek egymás számára.

Központja Chicagón kívül van, kutatási és fejlesztési központjai az Egyesült Államokban, Ashburtonban, az Egyesült Királyságban és Bangalore-ban, Indiában találhatók. A Cambium Networks számos megbízható globális forgalmazón keresztül értékesíti a termékeit és szolgáltatásait.

A Cambium Networks küldetése, hogy szétrobbantsa a vezeték nélküli technológia korlátait. Ügyfelei a nagy ipari szervezetektől az innovatív szélessávú szolgáltatókon át a nyilvános és magánhálózatokig terjednek világszerte.

Miután 2011-ben kiváltak a Motorolától - a rádiótechnológiára épülő gazdag tudással, a minőség iránti elkötelezettséggel és a páratlan ügyfélszolgálattal - mára ügyfelei ezreit szolgálja ki.

Több mint 700 munkatársuk van, és a Connected Partnerek száma világszerte meghaladta a 10 000 kapcsolatot, hat kontinensen már 170 országban - és ez még csak a kezdet.

 

 
IT Kiegészítők
IT Kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Switchek
 
Access pointok, stationok, antennák
Access pointok, stationok, antennák
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Cambium Networks hivatalos honlapját!

Termék 48 darab

Rendezés