Fedezze fel a Dell Technologies szolgáltatásait


Az intelligencia és az innováció találkozása


A Dell Inc. korábban PC's Limited (1984-88) személyi számítógépeket (PC-ket) és különféle számítógépekkel kapcsolatos termékeket tervező, fejlesztő és gyártó világcég. A cég a világ egyik vezető számítógép-szállítója, a központja a texasi Round Rockban található.

 

Az első nevén PC's Limited céget 1984-ben alapította az amerikai Michael Dell, aki akkor a Texasi Egyetem hallgatója volt Austinban.

Az üzletet kezdetben egy kollégiumi szobából irányította. A vállalkozás nyereségesnek bizonyult, és Dell ugyanabban az évben abbahagyta az egyetemet, hogy elkezdjen PC-ket építeni. Az egyedi gyártású PC-k közvetlenül a fogyasztóknak történő értékesítéséhez a vállalat kezdetben hirdetéseket és csomagküldő katalógusokat használt. A hagyományos kiskereskedelmi piacokhoz kapcsolódó költségek elkerülésével a Dell kiváló minőségű PC-ket tudott kínálni versenyképes áron. Ez az üzleti modell sikeresnek bizonyult, a cég gyorsan növekedett, és a nemzetközi piacokra is bekerült.

A Dell Computer Corporation névre keresztelt cég 1988-ban megjelent a tőzsdén is. A 21. század elején a Dell kibővítette termékcsaládját televíziókkal, digitális fényképezőgépekkel és számos számítógéppel kapcsolatos termékkel is. 2003-ban a vállalatot átkeresztelték Dell Inc.-re, hogy jelezzék a tágabb fogyasztói elektronikai piacra lépésüket.

 

 
Monitorok
 
PC konfigurációk
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Dell hivatalos honlapját!

Termék 2 darab

Rendezés