A tűzvédelem, és az elektronikus biztonságtechnika szakértője.

A Pentolt Kft., a Fireless rádiós tűzjelző rendszerek gyártója egy hazai telepítő cég, mely a tűzvédelem, és az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek területén szerzett több évtizedes tapasztalatot.

Átfogó megoldásokat kínál középületek és ipari létesítmények komplex tűz- és vagyonvédelmének, és egyéb gyengeáramú hálózatainak professzionális, magas műszaki színvonalon történő kulcsrakész megvalósítására.

A cég 2004-ben kezdte meg működését A 13 éve székhelyként működő Nimród u. 3. sz. alatti római parti villa egyre szűkebbé vált számukra, és már akadályozta cégük fejlődését. Bár az évek során igazán szívükhöz nőtt a hatalmas platánok és gesztenyefák által körülvett, több mint 500 m2-es patinás épület, tudták, hogy előbb-utóbb el kell költözniük ebből a kellemes, nyugodt, madárcsicsergéses környezetből. 2017-ben átköltöztek a Kunigunda útján egy kiváló adottságokkal rendelkező önálló, az igényeiknek megfelelő iroda szintre, magas raktár területtel, zárt parkolóval, ahol nem csak a Pentolt saját 30 gépjárműve és a hozzánk érkező vendégek autói férnek el, de kényelmesen beállhatnak az áruszállító teherautók is.

Évtizedes tapasztalatukkal, szakértelmükkel, mérnöki tudásukkal, továbbá az általuk képviselt világcégek innovatív termékeivel mindig valódi megoldást adnak vevőinek, a lehető legmagasabb műszaki színvonalon, kifogástalan minőségben.

A cég kiválóan kiaknázta a telepítői múltját és jelenét, mikor létrehozta a Fireless rádiós tűzjelző rendszer termékcsaládot, hiszen részben a forgalmazott és telepített eszközök felhasználásával alkották meg a rádiós eszközeiket. A füstérzékelők alapja a ZETA füstérzékelő, a hangjelzőké pedig a Global Fire hagyományos hangjelző nagyon alacsony fogyasztása miatt.

Napjainkban minden újonnan emelt épületben automatikus tűzjelző rendszer működik. Ezen berendezések behálózzák a teljes épületet. Érzékelők, kézi jelzésadók, és szirénák kerülnek minden helyiségbe. Az ilyen rendszerek többsége vezetékezéssel készül, azonban előfordulnak olyan körülmények, melyek a kábelezést túlzottan költségessé vagy lehetetlené teszik. Megtörténhet, hogy kész épületbe szükséges tűzjelző rendszert telepíteni, ahol a vezetékezés esztétikailag nem elfogadható. Egy működő szálloda esetében a vezetékezés megépítésével járó forgalomkiesés nem megengedhető. Műemlék épületeknél sokszor a vésés kiváltása komoly szempont. Ideiglenesen telepített rendszerek is körülményesen vagy költségesen kábelezhetők. Ehhez hasonló esetekben megfontolandó a rádiós tűzjelző rendszer telepítése.

 
Modulok - kézi jelzésadók
Modulok - kézi jelzésadók
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző kiegészítők
Tűzjelző kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző érzékelők
Tűzjelző érzékelők
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző központok
Tűzjelző központok
Ugrás a kínálathoz
 
Hang és fényjelzők
Hang és fényjelzők
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Fireless gyártói honlapját!

Termék 23 darab

Rendezés