Huawei

Küldetésünk mindenkihez eljuttatni a digitális technológiát egy intelligens világ érdekében.

A Huawei a világ egyik vezető információ- és kommunikációtechnológiai infrastruktúrát és okoskészülékeket biztosító vállalata.

Elkötelezetten dolgoznak azért, hogy a négy fő területen – telekommunikációs hálózatok, számítástechnika, okoskészülékek, cloud szolgáltatások – alkalmazott integrált megoldásainknak köszönhetően minden egyes személy, otthon és vállalat számára biztosítsuk a digitalizáció vívmányait, így elősegítve egy teljes mértékű összeköttetésben lévő intelligens világ létrehozását.

A Huawei három üzletágának egyik vezető szerepet betöltő ágazata a Fogyasztói Üzletág, mely széles termékportfóliójával számos digitális megoldást kínál, mint például okostelefonok, notebook-ok, tabletek, okos kiegészítők, szélessávú mobil készülékek, otthoni megoldások és felhő szolgáltatás széles sora.

A távközlési szolgáltatói üzletág a legnagyobb múltra visszatekintő csoportunk, jelenleg a világ 170 országában, több mint 500 telekommu- nikációs szolgáltatóval (beleértve az ötven legnagyobbat is) együttműködve három milliárd embert kötünk össze globálisan távközlési eszközeinkkel.

A Fogyasztói Üzletág elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiákat juttassa el a fogyasztókhoz és megossza az innovációk örömét minél több emberrel a világ minden pontján.

 
IT kiegészítők
IT kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Switchek
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Huawei gyártói honlapját!

Termék 1 darab

Rendezés