A csúcskategóriás adatközpontok, felhőszolgáltatók és PC-gyártók ellátója

Történetük 1987-ben kezdődött, amikor két mérnök és barát, John Tu és David Sun lehetőséget látott a technológiai térben.

A felületre szerelhető memóriachipek súlyos hiánya idején új típusú memóriamodult terveztek, amely kielégítette a memória iránti igényt, amely az elkövetkező években újradefiniálta az iparági szabványokat.

Ami egy garázsban indult, gyorsan a technológiai csúcsa lett. Míg a Kingston már régen kinőtte ezt a garázst, a minőség, a megbízhatóság és az ügyfélszolgálat magas színvonala továbbra is fennállt. Ma a Kingston a memória- és tárolási megoldások vezető globális gyártója.

A mindennapi otthoni termékektől kezdve a kis- és középvállalkozásokon át a világ legnagyobb adatközpontjáig a Kingston mindenhol jelen van.

Ott van az Ön és partnereink számára világszinten 18 regionális irodával, és több mint 175 helyszínen működő értékesítési hálózattal. Minőségi termékeiket és megoldásaikat rendíthetetlen szolgáltatás és támogatás támasztja alá, olyan szabványok, amelyekre ügyfelei támaszkodnak. A Kingstont elindító találékonyság és rugalmasság ma is vezérli üzletüket.

 
Háttértárak
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Kingston gyártói honlapját!

Termék 8 darab

Rendezés