Törökország legkiemelkedőbb Rack szekrény- és kiegészítő gyártója.

A céget 2012-ben, az ágazatban szerzett több mint 20 éves tapasztalattal alapították. A csapat célja az innovatív, ergonomikus, gazdaságos és könnyen kezelhető termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

A Lande az IT szektor számára kínál professzionális megoldásokat a 19”-os Rack szekrényekkel, azok tartozékaival, távközlési szekrényekkel (beltéri/kültéri), szerver- és adatközpont szekrényekkel és további kiegészítő termékek széles választékával.

A cég felhasználóbarát termékeit a folyamatosan változó piaci féltetelek és az ügyfelek igényei szerint fejleszti a megfizethetőség és a megbízhatóság jegyében. A termékek gyártása a legmodernebb berendezésekkel és gépekkel, valamint tapasztalt vezetőkkel és dolgozókkal történik egy 20.000 négyzetméteres zárt területű üzemben. A Lande termelési kapacitása 1.000 termék/nap.

A Lande termékei és a szolgáltatásai az ISO 9001 minőségbiztosítással rendelkeznek. Nagy figyelmet fordítanak a környezettudatosságra is, folyamataikat a ISO 14001 környezetvédelmi irányítási rendszer szerint szervezik, törekednek a hulladék minimalizálására, a környezetszennyezés megelőzésére és a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentésére.

Termékkínálatunkban különböző kialakításban és méretben megtalálhatóak a CK sorozatú álló, az EURObox és a SLIMbox fali Rack szekrények, kültéri felhasználásra pedig elérhetőek a IP55-ös védettséggel rendelkező SAFEbox szekrények. Továbbá széles választékban kaphatóak az ezekhez használatos kiegészítők, például polcok, fiókok, patch panelek, kábelrendezők, ventilátorok, elosztók

 
Rack szekrények
Rack szekrények
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Lande gyártói honlapját!

Termék 65 darab

Rendezés