Innováció, amely Önnel kezdődik

A Philips & Company-t 1891-ben alapította Frederik Philips és fia, Gerard, akik az angol-amerikai Brush Electric Light Corporation Ltd. mérnökei voltak.

Gerard Philips folyamatosan kísérletezett az izzók élettartamának javításával, ugyanakkor optimalizálta a gyártási eljárásokat. Öccse, Anton Philips később csatlakozott a céghez, hozzátéve azt a kereskedelmi hozzáértést, amely a cég nemzetközi terjeszkedésének alapját képezte. A vállalatot továbbra is a technológia vezérelte, azonban gyakran az alacsony költségek helyett a magas minőségre törekedett.

A későbbi években a vállalat gyakran lassan hozta piacra innovatív technológiáit. A Philips egy holland multinacionális világítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket gyártó cég.

2009-ben a Philips 1,6 milliárd eurót fordított kutatásokra és fejlesztésekre. 2010-ben a cég 25,42 milliárd eurónyi forgalmat bonyolított, alkalmazottjainak száma 114 500 főt tesz ki több mint 60 országban együttvéve. A cég legismertebb fejlesztései közé tartozik a Compact Cassette kazettarendszer, a CD és a röntgen.

 
Monitorok
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Philips gyártói honlapját!

Termék 4 darab

Rendezés